Zaznamki

Taktika preživetja: Zombi država

Alternativna imena:

Survival Tactics: Zombie State je taktična strategija z elementi simulatorja gradnje mesta in RPG. Igra je na voljo na napravah Android. Grafika je videti privlačna in ne zahteva, da imate vodilno napravo. Glasovna igra je narejena visokokakovostno, glasba je izbrana z okusom.

Preživeti v svetu, kjer se je zgodila zombi apokalipsa, bo zelo težko, vendar je to tisto, kar morate storiti v Survival Tactics: Zombie State. Pomagajte skupini ljudi ustvariti varno zavetje in preživeti na tem nevarnem mestu.

Med prvimi misijami boste prejeli nasvete razvijalcev, ki bodo pomagali začetnikom, da se hitro navadijo na igro.

Naprej se boste morali zanesti na lastno moč:

  • Zgradite in nadgradite bazo, kjer se bodo vaši ljudje počutili varne
  • Preletite neznana ozemlja v iskanju zalog
  • Izberite, katere borilne sposobnosti želite izboljšati
  • Razširite svoj arzenal orožja in ga izboljšajte
  • Počisti nove regije zombijev
  • Boj proti sovražnim skupinam za zaloge
  • Združite se v zavezništva z drugimi igralci in skupaj dokončajte skupne naloge

To je nekaj dejavnosti, ki vas čakajo v Survival Tactics: Zombie State Android.

Najprej boš moral paziti na varnost tabora; za to zgradi močne zidove in obrambne strukture. Ko je to opravljeno, se osredotočite na pridobivanje zalog. Ko potujete po območjih, kjer se nevarno sprehajajo množice zombijev, se boste morali pogosto boriti s številčno boljšimi sovražniki.

Poskusite rešiti svoje borce med bitkami, s pridobivanjem izkušenj bodo lahko obvladali nove tehnike, povečala se bosta njihova moč in vzdržljivost.

Nikoli se ne boste naveličali igranja Survival Tactics: Zombie State, saj lahko bitke tukaj potekajo v več načinih. V nekaterih bitkah sta pomembni hitrost in sposobnost hitrega odločanja, v drugih pa taktika in načrt.

Imeli boste priložnost najti nove borce za svojo ekipo.

Med igro lahko naletite na skupine, ki jih vodijo drugi igralci. Bodite previdni, lahko so sovražni. Ljudje so veliko nevarnejši nasprotniki in jih je težje premagati kot se spopasti z zombiji.

S prijaznimi igralci lahko oblikujete zavezništva in sodelujete v misijah skupaj z dragocenimi nagradami.

Prejmite nagrade za dnevni obisk igre. Med prazniki ne zamudite posebnih tematskih dogodkov.

Oglejte si trgovino v igri, kjer lahko kupite zaloge, orožje in celo okrepitve za svojo ekipo. Nakupe lahko plačate z valuto v igri ali s pravim denarjem.

Preden začnete igrati, morate prenesti in namestiti Survival Tactics: Zombie State. Med igro morate biti povezani v internet.

Survival Tactics: Zombie State lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati takoj, da ustvarite močno bazo in pomagate svojim ljudem preživeti med zombi apokalipso!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more