Zaznamki

Survarium

Alternativna imena: Survarium

Game Survarium - brezplačna multiplayer prva oseba, strelec, ki prinaša uporabnikom v neznano prihodnost. Znajdete v zmedeno času zapadel v svetu po okoljsko katastrofo v. Razloge za njegovo znano. Toda rezultati so tu. Nepravilnosti zgodi, da ne vedo, kaj se dogaja okoli živali obupno napadajo industrijske komplekse in drugi predmeti obnašajo kot nori in perutninskih obratih brez primere poganjek skozi debelino asfalta in betona. Mesto obdano z gosto obroč nepropustna gozdov, ki so prav tako poskuša priti na ozemlje človeškega bivanja. Medtem ko so vsi procesi na neverjetno hitrostjo. Znanstveniki v paniki, ker nihče ne ve, kako zaustaviti tak kaos. Človek postaja vse težje preživeti v naslednjih anarhijo. Kaj pričakujete ljudje, ki so se v paniki, če lahko prilagodili na življenje v novem okolju - Naučite se vse, kar lahko, začeli igrati Survarium.

Vrata odpira v fantastični vesolju registracijo Survarium. Ustvariti morate račun, nato pa jo aktivirate s klikom na posebno povezavo, ki ima ustrezno pismo, ki ga uprava poslala. Izpolnite prijavnico morate naslednja polja: uporabniško ime, e-poštni naslov (ponovno v naslednji vrstici), geslo (s potrdilom), časovni pas, datum rojstva, ime države. Obvezna polja so označena z zvezdico. Ampak ne bodi len, in zagotavljajo celovite informacije. V potrditev registracije je treba vnesti v določenem polju kodo iz slike. In na koncu obvezno strinjate s pravili foruma.

Dovolite Survarium igrajo računalniške konfiguracije, mora izpolnjevati naslednje parametre: operacijski sistem Windows XP/Vista/7/8; DirectX združljiva zvočna kartica, grafična kartica Nvidia GeForce 8800 512 mb in višje različice DirectX 10; procesor povprečna moč, ne manj kot 2 GB RAM-a in internetna povezava 64 KB \ s in več. Potrebujejo za nadzor nad tipkovnico in miško.

Ko odpelje v svet domišljije, bi lahko igral Survarium free, ampak za uspeh morate imeti določeno količino znanja. Vzemimo na vrsto konstrukcijskih lastnosti Vostok iger. Ti bodo imeli na izbiro načinov:

1. PVP (team play)

. 2 PVE (brez igre)

3. Co-op (zadruga igre).

V bistvu Igra je sestavljena iz napadov. Boste izvedli različne misije, kar bo zahtevalo ustrezno opremo. Skrbeti za dostojno oklep, ki jih ne želite pokvariti delo. Vsak dan bodo morali uničiti nadležen mutante, kakor tudi, da se ukvarjajo s konkurenti, ki jih brezobzirno ubija. Vsi prebivalci vesolja - ali obubožan potepuhi so bili v preteklosti, navadni državljani planeta, ali obupani plenilcev, v ki so se odločili, da bodo imeli kaj izgubiti, ali zmedeni predstavniki nekoč močne vojske sam zapustil z uporniški naravi. In oni so vsi iščejo zatočišče v novem Kolač svetu. Igralci našli svoje vrste, in so združene skupaj poiščejo zavetje zase. Ustvaril celoten tabor. Da se počutijo udobno v svojem taboru boste potrebovali različne vire. Bo prineslo ne le artefakte, ampak tudi hrana, voda, zdravila, kot tudi naseljenosti bencin. Uspešno zaključena naloga povečuje kredibilnost. Poleg tega, da boste zaslužili denar.

Da bi bili sposobni preživeti v Survarium spletu , morate ustrezno usposabljanje, boj proti ponarejanju, pravilno izbrano strategijo, možnost, da zaprosijo pravočasno, pravilno in kar je najpomembnejše, dostopnih zdravil. Povečali svoje možnosti za spretnosti in prikrito ukrepanje. Obstaja oprtnik, ki je sposoben, da se boste nevidni sovražnik. Najprej pa je treba naučiti uporabljati.

Game Survarium omogoča uporabniku, da se preizkusite v vlogah, kot so Scout, Archer, Hunter artefakte, Stalker, The Punisher, Bruiser. Izberite, kaj najraje srečajo in pojdite na nepozabno pustolovščino. Med igranjem neutrudno Suck junak, povečanje njegove učinkovitosti. Glavni parametri so: zdravje, teža, energija, maskiranje, zaščita, izolacija, kisik.

Ali ste sposobni, da se prilagodijo na ekstremne pogoje in postal junak sodobnega časa? To je odvisno od vaše vztrajnosti in trdnosti značaja! Poskusite! In morda boste vedno vodi Sreča!