Zaznamki

Vrhovni poveljnik 2

Alternativna imena:

Supreme Commander 2 je vznemirljiva strateška igra v realnem času, ki jo lahko igrate na spletu. Igra je na voljo na PC-ju. Kakovostna 3D grafika je podrobna in realistična. Supreme Commander 2 je profesionalno ozvočen, glasba je energična in izbrana tako, da ustreza dogajanju na zaslonu v danem trenutku.

Sodelovali boste v spopadu za prevlado med tremi močnimi frakcijami. Vsak od njih ima svoj arzenal, izjemne poveljnike in zgodovino.

Preučite njihove opise in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu slogu igranja. Ali pa izberite naključno.

Preden se lotite tako pomembne naloge, opravite kratko usposabljanje; ne bo vzelo veliko časa in vam bo pomagalo hitro razumeti značilnosti igre. To bo še posebej uporabno, če ste novi v igrah RTS.

Za uspeh morate narediti veliko:

  • Pošljite izvidniške enote, da raziščejo ozemlje
  • Rudniki in drugi dragoceni viri
  • Razvijte znanost in tehnologijo, to vam bo omogočilo proizvodnjo boljšega orožja in opreme
  • Zgradite močno vojsko, sestavljeno iz bojnih robotov in drugih smrtonosnih strojev
  • Poiščite taktiko in strategijo, ki vam bo omogočila zmago na bojišču

To je skrajšan seznam tega, kar vas bo popeljalo do zmage v igri Supreme Commander 2.

Economy je pomembna v tej igri in sprva bo težko urediti dobavo potrebnih virov v zadostnih količinah. Nato vas čakajo številne bitke.

Bitke so nenavadno velike, spopadljive vojske so lahko ogromne. Poleg običajnih bojnih vozil obstajajo tudi eksperimentalna, ki lahko spremenijo rezultat v korist ene od strani. Vsak od teh robotov ima različne skrite sposobnosti.

Vojsko je mogoče popolnoma obnoviti, spremeniti opremo in namestiti različne modifikacije.

Zgodba je zelo zanimiva, dogaja se 25 let po dogodkih Supreme Commander: Forged Alliance. Med prehodom boste našli veliko zanimivih obratov in nepričakovanih dogodkov.

Zgodovina vsake od treh frakcij je izjemno zanimiva in skoraj zagotovo jih boste želeli poznati vse.

Poleg lokalnih kampanj obstaja možnost, da se borite s tisoči igralcev z vsega sveta. Zmagovalec spletnih tekem prejme nagrade in mesto na lestvici.

Igro Supreme Commander 2 lahko igrate zelo dolgo; razvijalci so pripravili na stotine ur igranja, med katerimi vam ne bo dolgčas.

Igra bo zahtevala stalno povezavo z internetom samo, če želite igrati proti drugim ljudem. Lokalne akcije so na voljo brez povezave.

Supreme Commander 2 brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev. Obstaja dobra novica za tiste, ki želite prihraniti denar, igra je v prodaji in imeli boste možnost kupiti jo s popustom.

Začnite igrati zdaj in postanite general v vojski bojnih robotov, ki so sposobni zdrobiti vsakega sovražnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more