Zaznamki

Sunrise Village: družinska kmetija

Alternativna imena:

Sunrise Village: Family Farm kmečka igra za mobilne platforme. Tukaj boste našli odlično kakovostno grafiko, dobro glasovno igro in zabavno glasbo.

V igri se boste odpravili na dedkovo kmetijo, da bi mu pomagali pri kmetiji. Tja vas bo popeljal pravi balon.

  • Raziščite okolico vasi, kjer se nahaja kmetija
  • Komunicirajte z domačini in opravite njihove naloge
  • Pomagaj dedku pri opravilih
  • Razširiti področja in vzpostaviti proizvodnjo novih izdelkov in izdelkov

Tukaj je kratek seznam tega, kar boste počeli v igri. Zaplet je precej zanimiv, saj boste z napredovanjem našli vedno več dejavnosti in prijetnih opravil.

Ko raziskujete okolico, lahko najdete veliko uporabnih stvari, to so kmetijski dekorji, gradbeni materiali in dragocene relikvije. Med takimi pohodi se boste včasih morali prebijati skozi gozd, grmovje in druge ovire. Premagovanje težav porablja energijo, ki se čez nekaj časa obnovi. Toda včasih lahko med potovanjem najdete artefakte in sadje, ki dajejo takojšen bonus v obliki dodatne energije.

V igri je veliko

lokacij in ni vam treba skrbeti, da se jih bo kmalu končalo, po tem pa bo igra dolgočasna. Nič takega se ne bo zgodilo, z izdajo posodobitev v igri se pojavijo nova zanimiva mesta, kjer vas čakajo neverjetne dogodivščine.

Dlje ko se premikate po zemljevidu, bolj bo teren neprehoden in več energije bo potrebno za nadaljnje napredovanje.

Tudi med potovanji boste imeli kaj početi, saj kmetija potrebuje nego. Živali potrebujejo nego, polja pa pravočasno zalivanje.

Sčasoma bo kmetija iz majhne kmetije prerasla v ogromno podjetje, katerega vodenje bo kar težka naloga. Ampak ti bo zagotovo uspelo, in če ne, ti bo dedek povedal, kaj storiti. Kmetija se nahaja v bližini majhne vasi, kjer živi veliko zanimivih likov. Spoznajte vse, ugotovite, kako živijo. Pri nekaterih od njih lahko dobite dodatne naloge, za izpolnitev katerih si lahko prislužite velikodušno nagrado.

Redno se prijavljajte in prejemajte dnevne in tedenske bonuse za prijavo. Na počitnicah sodelujte v tematskih tekmovanjih z ekskluzivnimi nagradami. Lahko so zelo lepi in redki predmeti dekorja ali druge uporabne stvari.

Če pogledate v trgovino v igri, boste dobili priložnost, da porabite majhno vsoto pravega denarja, pridobite dodatno energijo, ojačevalce in premium valuto, s katero boste lahko kupili skoraj vse v igri. Takšni nakupi sploh niso potrebni in brez njih boste lahko dosegli uspeh v igri, le trajalo bo malo dlje.

Če postanete nekoliko osamljeni pri igranju Sunrise Village: Family Farm, obstaja rešitev. S povezovanjem profilov socialnih omrežij v igri boste lahko svojim prijateljem in znancem pokazali svoje dosežke. Poleg tega vas bodo razvijalci za to razveselili z majhnim bonusom.

Brezplačno prenesite

Sunrise Village: Family Farm na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj, da se podate v čarobni svet, spoznate njegove prebivalce in pomagate skrbeti za dedkovo kmetijo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more