Zaznamki

Sun Haven

Alternativna imena:

Sun Haven je ena najboljših iger na kmetiji. Toda šteti to igro samo za kmetijo ni povsem pravilno, igra je veliko bolj zanimiva. Grafika je v klasičnem slogu, vse je zelo lepo narisano, umetniki so se dobro potrudili. Glasbena vsebina ni nič slabša in odlično dopolnjuje tisto, kar je vidno na zaslonu.

Preden začnete igrati Sun Heaven, boste v tej igri našli urejevalnik znakov, ki si zasluži pozornost. Sami izberete spol in videz glavnega junaka. In ta izbira ni le med številnimi možnostmi za junake. Vse je nastavljivo, pričeska, barva kože, enakomeren videz in prisotnost kril za nekatere dirke.

Dirke v igri štiri:

  • Ljudje
  • Demoni
  • Amari
  • Elementali

Predstavniki vseh ras so videti zelo privlačni, izberite katero koli izmed njih.

Poleg tega si boste morali izmisliti ime za ustvarjeni lik.

Igra se začne z glavnim junakom, ki se z zelo nenavadnim vlakom odpravi v mesto Sun Haven. Vlak je nenavaden v tem, da je namesto lokomotive s strojevodjo uporabljen pravi zmaj. Med potovanjem se začne zanimiv pogovor s sopotnico po imenu Lynn. Pove, da se po govoricah pošasti občasno pojavijo v bližini mesta in škodujejo prebivalcem in samemu mestu. Med poslušanjem njene zgodbe ostaneš tiho in si zaželiš željo po svoji izbiri, odvisno od tega, kakšen statistični bonus bo tvoj junak prejel ob prihodu.

Ko prispete na postajo in občudujete čudežni vlak, ki vas je pripeljal, se odpravite na mesto, ki vam je namenjeno za gradnjo hiše. Na poti postanite priča pogovoru med nadmagom in vodjo mestne straže. Oba sta videti zelo zaskrbljena.

Ko ste na spletnem mestu, natančno izberite, kje želite postaviti svoje stanovanje in postavite svojo hišo na izbrano mesto. Takoj, ko vstopite, vas bo obiskala gostja po imenu Ann in vam za majhno plačilo prodala vrtno orodje in nekaj semen za sajenje. V prihodnosti lahko manjkajoče predmete kupite v njeni trgovini.

Nato je vredno počistiti mesto in položiti postelje. Zalivanje in druga gospodinjska opravila.

Igra ni podobna mnogim farmam, ni potrebe po nenehnem kroženju istih dejanj. Gospodinjska opravila se izmenjujejo s potovanji po soseski, zanimivimi pogovori in celo bitkami s pošastmi.

Čez čas lahko od merilca zahtevate, da izboljša vašo hišo za majhno plačilo in celo zgradi druge stavbe na vaši parceli.

Če pogledate v inventar, boste videli veliko rež za različne stvari. In drevo spretnosti, ki ima štiri smeri. Vi izberete, katerega boste razvili. Bolje je, da se najprej osredotočite na gospodarstvo, kot je dodatno zlato vsak dan in veščine, ki pospešijo gibanje, nato pa razvijate bojne sposobnosti.

Obstaja veliko možnosti. V bližini mesta je veliko različnih trgovin. Čez čas lahko dobite celo hišnega ljubljenčka, ki vas bo nenehno zabaval.

Dan se konča ob 12h zvečer in takrat je bolje biti doma. Spanje na ulicah, kjer se lahko ponoči sprehajajo pošasti, ni dobra ideja.

Igra ima več igralcev, tako da vam zagotovo ne bo dolgčas.

Brezplačen prenos

Sun Haven na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati zdaj in se znajdite v barvitem čarobnem svetu, kjer boste našli veliko novih prijateljev in zabavno zabavo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more