Zaznamki

Trpljenje

Alternativna imena: Trpljenje

Game trpela veliko hrupa, je bila narejena že pred njegovo uradno rojstva. Poleg tega so razvijalci celo dovoljeno, da sami gradijo svoj naraščaj v rang najbolj nenavadnih iger v prihodnosti. Na žalost ni bilo mogoče doseči visoko zastavljene pasovi. Igra je izkazalo, seveda ni nova "trendsetter" v igralniški umetnosti, ampak kakovost in zanimivo - dejstvo.

Ahead v trpljenju čaka dvajset dolgih ravni. Še posebej pozoren igralci po nekaj urah igre boste opazili, da se napadi pošasti (dobro, seveda, v igri imenovani Suffering bo srečal pošasti, ki bi jo lahko dvomi), lahko vidimo določen vzorec. Kaj? Naj bo najina mala skrivnost, in ne zaspoylerim kart, in boste imeli priložnost, da se preizkusijo na nego. Monsters - utelešenje vsega najhujše in to je grozljivo potrditi koli nastavkom za predstavitev video priklopnika trpljenje. Dejansko je nekaj videti. Pameten umetne inteligence izvajajo v okviru projekta, ki igra zelo dinamična in netipično. Gamers bo poraskinut možgane med izvajanjem različnih quests in misije.

V trpljenju, moraš igrati z uporabo arzenal orožja dokaj preprosta. Vendar pa bo pristojni strategija popolnoma soočiti s sovražnikom, tudi s tistimi orožja, ki ga je predlagala razvijalcev. Dvignete tančico skrivnosti, vam bo povedal, da so ustvarjalci projekta razvili za igralce več večjih konce. Vse bo odvisno od tega, kako se obnašati v protagonist Tork. Žrtvovati in brezobzirno zaroto manijak čakajo povsem drugačne zaključke. In ti isti igralci, ki so po vsej igranja raje oblikovati pošast bo priča precej nenavadno finale.

V igri začeli in boste morali pre-trpela za download. Zagotovo ste igralec z veliko izkušnjami in moraš sprejeti obstaja več primernih torrent sledilci, ki vsebuje najboljše igre našega časa. Greš v igro, boste priča super grafiko in odličen zvok. In potem Med igranjem se soočajo z zanimivimi učinki. Animacije pošasti predstavljeni v trpljenju računalniku in niti ne omenjamo - je bila uspešna.

Ločeno, nekaj besed, bi rekel o upravljanju. Razvijalci so naredili vse, kar je mogoče, da igralci počutijo udobno, da vsak igralec lahko izbirajo slog igre same po volji. Mogoče skladiščiti, je v katerikoli fazi igre, problem je večina članov horror žanra muči številne igralce, toda v trpljenju se je rešiti enkrat za vselej.

Za vsak vozni misiji lahko dobite dodaten bonus. In videti, kaj se dogaja okoli zelo podrobno, da bi priročen cam. Na splošno je projekt izkazal za zelo vredno, bi priporočal, da vas in vaše prijatelje - skupaj igrati veliko bolj zabavno.