Zaznamki

Stronghold Kingdoms

Alternativna imena: Stronghold Kingdoms

In Stronghold Kingdoms gras - Game Company Firefly Studios - znanih spletnih iger razvijalca Stronghold . Po porabi ogromno dela, so se razvijalci ustvarili res vredno igro, ki bo ocenilo, kot ljubitelje prejšnjih različicah, in samo ljubitelje dobre multiplayer igre.

In grata v spletni igri Stronghold Kingdoms lahko, če je vaš računalnik izpolnjuje zahteve. In gras Stronghold Kingdoms Online ima take zahteve

- Operacijski sistem: XP / Vista / Seven

- Procesor: 1 GHz ali več;

- Pomnilnik: 512 MB za XP, vsaj 1 GB za Vista / Seven

- Video združljiva z DirectX 9;

- 150 MB prostora na trdem disku;

- Povezovanje z internetom.

Naslednji nujen korak je registracija v igri Stronghold kraljestvom, , ki je narejen kot preprost in razumljiv, tako da traja le nekaj minut. P egistratsiya Stronghold Kingdoms pomeni naslednje vhodne podatke v posebni obliki na spletni strani igre:

- Elektronski naslov;

- Geslo.

Registracija Stronghold Kingdoms Online konča, prenos in namestitev igro stranko. Po namestitvi lahko nadaljujete neposredno z igro.

Stronghold Kingdoms online igre , da je veliko od svojih predhodnikov, vendar pa so bistveno spremenjeni deli. Prvi, ki so prizadele spremembe trgovanja krogla igre, ki je zdaj veliko bolj realistična. Tako je v različnih transakcij, rezultat ni viden takoj, temveč po nekem času od svoje izvedbe. Trgovina in deli sredstva lahko zdaj samo z velikimi tiskanimi črkami. Ostaja ekonomski model - da pripravi predpise, potrebne za rastlinske vrtove, gradnjo kmetij in drugih objektov, ki uchuvstvuyut v proizvodnem javne prehrane. Po proizvaja vse določbe, ki so shranjeni v hlevu, in lesa, kamna in drugih virov ležijo v skladiščih.

V Stronghold Kingdoms igrajo je mogoče videti tri karte: globalno, zemljevid vasi in gradu zemljevid.

In grata v igri Stronghold Kingdoms Online s svetovnega zemljevida, je potrebno, ko je treba sprejeti vse prizadevanje ali za ogled dveh tesnih naselij, vasi, sovražne ali zavezniških enot.

Na zemljevidu vasi si lahko ogledate vse svoje stavbe, gledati proces življenja v vasi.

Zemljevid Grad omogoča pogled na krepitev dela, vendar ne predvideva udeležbo igralca v kaj se dogaja. Na primer, videti kot grad poskuša ujeti sovražne čete, in če je potrebno, spremeniti taktiko in obnašanje zagovornikov.

Vse stavbe so zgrajene različno količino časa - od minut do ur. Opomba okno raziskave pomoč lahko poveča hitrost gradnje, vendar to zahteva izkušnje, da igralec dobi na višjih ravneh, ali vlagajo pravi denar v igri.

Igra ima šest vrst enot: kapital n s , kmetje, spearmen, lokostrelci, mečevalci in katapulte. Za tesnejše sodelovanje lahko pridruži nobene frakcije. Maksimalno število udeležencev je omejeno na 40 v ceh in komunikacija poteka prek posebnega foruma ali z uporabo vgrajenega v klepetu.

In grata v trdnjavi kraljestev bo še posebej zanimiva za ljubitelje prejšnjih delov legendarne igre, vendar ne samo njih ena tekma bo zanimivo. Ljubitelji dobrih iger bodo cenili novo igro, saj smo prejeli veliko izboljšav in nadgradenj, igre dosegel novo raven. Dobro zasnovan Grafika v igri vam omogoča, da uživajo srednjeveške bitke z osupljivo podrobno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more