Zaznamki

Stronghold: Warlords

Alternativna imena:

Stronghold: Strategija v realnem času Warlords nadaljuje priljubljeno serijo iger. Igrate lahko na računalniku. Grafika je lepa in realistična, kar vam omogoča, da se med igro popeljete v vzdušje starodavnega vzhoda. Glasovna igra je narejena profesionalno, glasba je izbrana v ustreznem slogu.

Dogodki zapleta se odvijajo na ozemlju starodavne Japonske, Kitajske in številnih drugih držav. Takrat so bili oboroženi spopadi običajni, zato so se vojaški spopadi občasno pojavljali povsod.

Preden prevzamete poveljstvo nad vojskami, morate opraviti usposabljanje, v katerem se ne boste le naučili učinkovite interakcije z vmesnikom igre, temveč boste prejeli tudi dragocene nasvete glede mehanike igre. Nato boste v Stronghold: Warlords našli veliko bitk in kampanj.

Če želite premagati vse sovražnike in postati vrhovni cesar, boste morali opraviti veliko nalog.

  • Raziščite ozemlje starega vzhoda
  • Rudniški gradbeni materiali in drugi viri
  • Zgradite svoj grad z neprebojnimi zidovi in stolpi
  • Ustvarite edinstveno vojsko za vsako bitko in izberite generale, ki so najprimernejši za reševanje težav
  • Najemite bojevnike, da razširite svojo vojsko
  • Oblegati in napadati mesta in trdnjave
  • Boj proti vojskam drugih igralcev v spletnih tekmah

To je majhen seznam, ki ne more povedati vsega, kar vas čaka med igranjem Stronghold: Warlords.

Sistem za nadzor čete je edinstven, kaj takega je mogoče najti redko. Ne boste vodili vsakega od bojevnikov, temveč boste poveljevali generalom, ki se bodo sami odločili, kako jih bodo najbolje izvedli.

Vsak od generalov ima svoje edinstvene značilnosti, ki jim omogočajo učinkovitejše obvladovanje določenih nalog. To je treba upoštevati pri načrtovanju bitke. Poleg tega so lahko različne vrste vojakov uporabne ali neuporabne, odvisno od pogojev, v katerih se morajo boriti. Nemogoče je ustvariti univerzalno vojsko, pred vsako bitko boste morali začeti znova, ob upoštevanju spreminjajočih se pogojev.

Zaplet je zanimiv, med napredovanjem vas čaka veliko nepričakovanih dogodkov. Razvijalci so skupaj pripravili več kot 45 edinstvenih misij, od katerih se lahko vsaka obravnava kot ločeno poglavje zgodbe. To bo igralcem zagotovilo na stotine ur zabave pri igranju igre Stronghold: Warlords.

Local kampanje so zelo zanimive, vendar obstaja tudi možnost, da se borite s pravimi nasprotniki na spletu. Izberite eno od 28 razpoložljivih kart in začnite vojno proti drugim igralcem. V eni bitki lahko sodelujejo do štiri osebe hkrati, kar bo več kot dovolj.

Igro Stronghold: Warlords lahko igrate brez povezave in na spletu.

Stronghold: Warlords prenesite brezplačno na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete spletno stran razvijalcev. Kdor želi prihraniti, lahko to stori med sezonskimi razprodajami.

Začnite igrati takoj, da postanete največji poveljnik in si podredite starodavni vzhod!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more