Zaznamki

Stronghold: Definitive Edition

Alternativna imena:

Stronghold: Definitive Edition je klasična strateška igra v realnem času. Igrate lahko na osebnem ali prenosnem računalniku. Grafika izgleda impresivno, je zelo realistična in podrobna. Glasovno igranje igre so naredili profesionalci in to je opazno, izbor glasbe je prijeten in ne boste se ga naveličali, tudi če boste igrali dlje časa. Stronghold: Definitive Edition bo zahteval igralni računalnik, saj so zahteve glede zmogljivosti precej visoke.

Igra vas bo popeljala v prostranstva srednjeveške Anglije. Tam igralce čaka težka misija, med katero morajo spraviti pod svoj nadzor državo, razdrobljeno na številna majhna kraljestva.

To je težka naloga, ker vladarji teh dežel ne želijo ubogati vrhovne oblasti in se lahko uprejo.

Najbolje se je tako pomembne misije lotiti po opravljenih več nalogah usposabljanja, med katerimi se boste s pomočjo nasvetov naučili vseh funkcij nadzornega vmesnika te igre.

Naslednje vas čaka potovanje, polno nevarnosti, med katerim boste morali biti pozorni na marsikaj.

  • Raziščite ozemlje, da prepoznate kraje, bogate z naravnimi viri
  • Zagotovite varnost svojega mesta, zgradite zidove in obrambne črte
  • Zgradite nove delavnice in tovarne, vojska bo potrebovala orožje in oklepe
  • Raziskovalna tehnologija, ki vam daje prednost pred nasprotniki
  • Posejte polja in poberite pridelke, več prebivalstva v vašem kraljestvu, več hrane boste potrebovali
  • Zmagajte v bitkah in zajemite sovražna ozemlja, da združite državo pod svojim nadzorom
  • Bodite pozorni na diplomacijo, težko se je boriti z vsemi hkrati, bolje je nekaj sovražnikov spremeniti v zaveznike

Tukaj so navedene glavne dejavnosti, s katerimi se boste srečali med igranjem igre Stronghold: Definitive Edition na osebnem računalniku.

Kot v mnogih drugih strategijah bo potrebno pravilno porazdeliti vire med različnimi področji delovanja.

Na začetku bi bilo pametneje vsa sredstva usmeriti v krepitev svojega mesta in razvoj proizvodnje. Prav tako ne smete pozabiti na vojsko, sicer lahko eden od nasprotnikov izkoristi šibkost in napade. Bitke potekajo v realnem času. Vse načrtujte vnaprej, da ne izgubljate časa z razmišljanjem o dejanjih. Pogosto shranjujte svojo igro in če stvari ne bodo šle po načrtu, boste imeli možnost naložiti svoje shranjevanje. Tako lahko poskusite znova spremeniti taktiko in strategijo, dokler vam ne uspe zmagati.

Med bitkami poveljniki pridobivajo izkušnje in bodo lahko v prihodnosti delovali učinkoviteje.

Lokalne kampanje Stronghold: Definitive Edition lahko igrate brez povezave, vendar boste za boj z drugimi igralci še vedno potrebovali internetno povezavo.

Stronghold: Definitive Edition brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na spletni strani razvijalcev tako, da sledite povezavi na tej strani ali na portalu Steam. Začnite igrati takoj zdaj, da vzpostavite red in spremenite razpršene dežele v močno kraljestvo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more