Zaznamki

Street Legal

Alternativna imena: Street Legal

Street Legal - računalniška igra v žanr avtomobilskega simulatorja. Razvoj družbe, Invictus igre, strmela vsa svoja prizadevanja za oblikovanje ne le avto dirke, in utelešenje želeno napravo kot svoje. To je glavna značilnost te igre. Igra Street Legal različica prva igra serija Street Legal, ki je izšel za ljubitelje leta 2002.

Kot v vsaki računalniški igri najprej morali prenesti. Naložite Street Legal lahko obiščejo spletno stran in imajo poseben program na vašem računalniku. Šele zdaj predlagam, da si preberete s pregledom igre Street Legal Street pravno in si ogledate video posnetke in posnetkih. Kaj bi bilo bolj izobražen o zgodbi in značilnosti igre.

Samo v tej igri si lahko počutijo sami pravi mehanik. Jasno, da je prišlo prednost igralec z znanjem pri gradnji avto. Ampak to ni problem, saj je tukaj, da se boste naučili ne le veliko zanimivih, morda celo notranji svet strojev. Mimogrede, ne samo notranji ampak tudi zunanji svet strojev.

Vaš lik tukaj se začne njen obstoj z navadnim državljanom, ki nimajo niti avta. Ker je dlje greš k prodajalcu in bo dobil avto. Začnete s prisotnostjo vas okoli 20 tisoč dolarjev.

Glavni cilj v igri kot v začaranem krogu. Vi izvajati svoj avto - spremenite notranje dele, kot tudi zunanje (tyuninguete). Kaj točno ste zamenjali samo boste odločili. Nato sodelujejo v dirki za denar in zato dobili denarne nagrade. In potem se krog zaključi kot zasluženi denar, ki ga porabite na vašem avtomobilu.

Jasno je, da igro začnete z začetno stopnjo. To pomeni, da so vsa vaša prizadevanja usmerjena k doseganju najvišje ravni v prihodnjem koncu igre v naslovu voditelja.

So avtomobili v igri Street Legal skladu z modeli dejanskih avtomobilskih centrov. To naredi igro veliko bolj zanimivo, saj boste vedeli, blagovnih znamk avtomobilov.

Delo z ready-made stroja je v dveh fazah:

• Speedway;

• Mestne ceste.

Speedway - to je prvi kraj, kjer boste poskušali svoj avto. Naravnost odsek ceste, na kateri nisi poškodoval.

Mestnih cest - cestnih odsekov, ki so dirko. So večinoma ponoči, ko so ceste prazne. Ampak čez dan, kot je mogoče, vendar je zapletena zaradi prisotnosti obilo urbanih strojev. Tudi, dan in noč, se lahko ustavite policija. In ali boste kaznovani za kršitev hitrosti, bodisi netopno spremembo vozila.

Ampak ne poskušajo pridobiti strmih modeli. Mogoče s prisotnostjo preprost model, ki pa se spremeni, da se poteguj za igro.

Grafika v igri Street Pravna ima normalno kakovost igre. Glasbena spremljava je predstavljena v obliki uspešna ohraniti vzdušje v igri.

Game Street Lega čaka na nove stroje poznavalce. Pohiti Street Lega nalaganje iger, tako hitro. In ne pozabite poklicati prijatelje, da bi igro bolj razburljivo. Imajo dobro razpoloženje in igranja!