Zaznamki

StreetCrime

Alternativna imena: StreetCrime

Ne počiva na lovorikah in ruski razvijalci spletnih iger. Ne tako dolgo nazaj je bila igra predstavljena StreetCrime. Ta projekt je morda znano, da vas v svojih prejšnjih različicah. Zdaj je bolj rafinirano, posodobiti in izboljšati. Zgodba v igri je nejasno spominja vseh prejšnjih različicah. Ukrepanje v igri poteka po strašni krizi, ki je prizadela vse večje družine Mafia. To je sprožilo začetek divjega boja za nadzor in moč nad obnovo majhno količino preostalih virov.

V StreetCrime spletu nazorno opisuje dogodke kasnejša vojna se pojavlja med mafijskih klanov, ki ne pustijo samega v živo spremljate - samo kaos in opustošenja. Mestne ulice v nevarnih pasti iz agresivnega spremembo režima, temveč, da bi bilo v skladu z novimi menedžerji, ne poznam nikogar. Kaj lahko storite v tem celotno situacijo? Ti bodo lahko ponovno pridobila moč in dati mir na svetu!

Mnogi igralci opazil podobnost grafičnega oblikovanja te igre s slavno GTA. Dovolj laskavo primerjava, kajne?

To je tradicionalna spletno igro, ampak zato, ker ti in že lahko uganiti, da se bo v postopku registracije StreetCrime potrebno. Projekt je prilagojen za angleško govoreče uporabnike vmesnika, saj lahko vsak igralec ukvarjati ne samo z načelom izpolnjevanja obrazcev, pa tudi lažje razumeti osnovne principe igre.

S klikom na "Play Now. Brezplačne Sign Up ", lahko začnete postopek registracije.

Pazljivo preberite vse sistem namig in izpolnite polja obrazca v redu, potem lahko začnete igrati StreetCrime.

Prav tako se lahko vsakdo začeti igro, ki se uporablja za odobritev svojih podatkov na socialnih omrežjih Facebook in Twitter.

Po vstopu v projekt, ki ga imajo na računu pojavi pet tisoč dolarjev, ki je ob najboljšem scenariju, ki jih imate dovolj za nekaj dni. Torej, preden boste postali prvotno nalogo - poiskati najprimernejši način, da zaslužite denar. Ker je v sodobnem svetu, v katerem več tam razstavimo mafije preveč težko, potem boste morali ustrezno zaslužil. Kaj lahko storite? Rob, kradejo avtomobile, ki se ukvarjajo s naročanje, prodaja droge ali celo ubije. Igrajte igro StreetCrime lahko dinamično. To je igra, polna nevarnosti in avanture. Vse to napeta situacija vam bo pomagal pozabiti na realnih problemih, ki igrajo, lahko resnično pobegniti in se prepustite se sprostite.

, Da boste denar lahko vlagajo v nakup nepremičnin, avtomobilov, zabave, varnosti in drugih ekscesov. Ste postali bogatejši, več možnosti boste vzeli mesto Botru. Vendar bodite previdni, saj je lahko tudi boter pa je treba dati za zapahe. Skrbijo za vašo varnost in razmišljati o odprtju svojo odvetniško pisarno. In kar je najbolj zanimivo, da igrajo StreetCrime brezplačno.