Zaznamki

Strategoria

Alternativna imena: Strategoriya

Je Strategoria tekma velja za enega izmed najboljših strategij, ki se je začelo na spletu v letu 2013. Igra ustvarjalci so obljubili, da bi žanr na povsem novo stopnjo razvoja. Tako je v novi igri, ki se izvaja elemente, ki so edinstveni za strateški žanr iger, ki s pridom kombinaciji s priokusom ekonomskih simulacij. Zaradi lahko nekatere strukturne značilnosti igre res šteje edinstven predstavnik vrste. Nisi moral soočiti kaj podobnega. Odpiranje vrata v srednjem veku za igralce z vsega sveta v zadnjem času, so Strategoria spletu že omenili, je osvojil prvo mesto med vsemi drugimi brskalnika iger.

Ta igra ima toliko prednosti, da lahko govorimo o njih dolg in mučen. Veliko lažje, da se sami registrirajo v igri in izkušnje za sebe, kaj je na kocki. Igra je postavljena v srednjem veku. Igralec bo skušal ne le ohraniti nedotaknjeno svojo lastnino, vendar tudi redno opravlja uničujoče napade na zemljišča sosedov. Boste morali naučiti, da ravnotežje med gospodarsko in vojaško stran igre, v resnici bi priznal Bobble privede do sesutja sistema.

Kot je navedeno zgoraj, prva seznanitev z igro Strategoria ostaja tudi obvezen postopek registracije.

1. Na levi strani glavne strani igre boste videli obrazec za registriranim uporabnikom.

.

2 Sistem omogoča odobritev in izvajanje z računi na Facebooku.

3. Če se registrirate preko socialnih omrežij, ki jih ne želite, boste morali izpolniti prijavnico, ki vam omogoča, da beta testiranje igre.

4. S klikom na gumb "Registracija" spodnji obrazec za prijavo.

5. Preden odprete obrazec, v katerem je polje imenovano "E-mail", boste morali navesti (kot ste morda že lahko uganiti) naslov vašega e-poštni nabiralnik.

6. Sistem verjamem v čistost vaših namerah, ampak lahko bi poskušali igrati igro Strategoria, se morate strinjati s pogoji iz tega sporazuma. Kaj se lahko naredi s preverjanjem ustrezno linijo.

7. Kliknite na "Registracija" in potem bo vaš e-poštni prejeli pismo s povezavo za aktivacijo vašega računa.

8. Kliknite na povezavo in dokončanje postopka registracije.

Invent obisk in pohiti precej Strategoria igro. Pri tej igri, vam ne bo treba prenesti vse dodatne datoteke, lahko takoj po prijavi, da igrajo v vaš najljubši brskalnik. Pomembno dejstvo je dejstvo, da je igra popolnoma brezplačno Strategoriya. Vam ni treba, da bi porabili denar za nakup powerups in osvojite priznanje bo samo po pameti in taktičnega razmišljanja. Strategoriya čim bolj približati vsem resničnosti sveta v tistem času. To ni igra, to je življenje lahko živiš zanimivo in razburljivo. Pohiti, da se pridružijo in pomagajo pri izvedbi državnega udara v svetu iger na srečo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more