Zaznamki

Strange brigade

Alternativna imena: Strange brigade
Igra

Strange brigade za iskalce avanture.

Studio Rebellion Developments je hkrati ustvarjalec in založnik, ki uvaja svoj nov igralni izdelek. Njena ekipna igra Strange Brigade temelji na dogodivščinah z elementi strelca. Temelji na fantastični zgodbi o lovcih zakladov z vsemi spremljajočimi okoliščinami. Akcija poteka od tretje osebe, ekipa pa lahko hkrati sprejme do 4 udeležencev. Igrajte igro Strange Brigade bo na takšnih platformah:

  • PlayStation 4
  • PC
  • Xbox One

Vnesite starodavno prekletstvo.

junakov dogodkov je poslanih na nerazvita ozemlja Britanskega imperija. To se zgodi v tridesetih letih prejšnjega stoletja in celo demo je oblikovan kot kino teh let. Zdi se, da res gledate pustolovski film ali filmski časopis, kjer so dokumentirani pomembni dogodki ekspedicije.

Preberi Strange brigade lahko od leta 2018, ko je načrtovana njegova izpustitev. Poleg tega podjetje obljublja vsakomur, ki se je zavezal za svoje novice, da pošlje kopije brezplačnih iger na dan izdaje. Tisti, katerih divja domišljija se prenaša v časih, ko so pustolovci s povezovalno ekipo odšli v iskanje starih predmetov, bodo navdušeni nad novo igračo. Obstaja vse, kar vznemirja nemirne misli propadlih popotnikov:

  • Slikane slike divjih živali
  • Čarobne ruševine polne draguljev
  • Ancient Curses
  • Hestiranje hieroglifov
  • Podpis
  • Napadi uporniških mumij
  • Barvite bitke

To je v resnici prikazano v zapletu in ne boste neaktivni opazovalec drugih ljudi, ampak sami jih boste lahko uresničili vsi.

Ko so arheologi odkrili lokacijo antične grobnice, kjer je pokopan skrivnostni artefakt, ki je bil iskan že vrsto let. V globinah neprepustne džungle je bila sestavljena posebna enota, sestavljena iz predstavnikov različnih poklicev, da bi bila ekspedicija najbolj plodna. Vsak udeleženec ima edinstveno znanje in veščine, ima v lasti določeno orodje in orožje. Seveda so prejeli posebno usposabljanje in v primeru kritične situacije bodo lahko delali skupaj, vsak pa glede na svoje talente. Čeprav je v skupini štirih udeležencev, je lahko manj, če želite. Vendar, če se odločite, da se boste lahko sami spopadli z nalogo, greste sami v goščavo, vendar se bo učinkovitost in možnosti preživetja znatno zmanjšala.

Začetek v Strange brigadi za igranje, boste našli let na zračni ladji. Ko se znajdete na pravi točki, pristanek s padali. Od tega trenutka se začne najbolj zanimivo. Morate raziskati vse skrite kotičke območja v iskanju nasvetov o tem, kako najti glavni skrivnostni artefakt.

Starodavno, da bi ga skrili, ne le postavili v eno od oddaljenih jam, ampak tudi branili s temnim prekletstvom. Zdaj ga varuje vojska mitoloških bitij, ki jo vodi egiptovska kraljica čarovnic. Potrebno je prečkati črto, kar je dovoljeno, kako se vojska mrtvih dvigne iz prahu in ruševin. Zapušča prijetne grobnice, da uniči drznost, ki se je odločila, da bo napadla njihovo svetišče.

B Strange brigade boste naleteli na mumije, egiptovska božanstva, kot so Anubis, in druga bitja. Čakanje na vas je oživelo grozo, v kateri boste preživeli. Ko se borite z vojaki iz drugih svetov, ne pozabite, da je misija izpolnjena le v primeru, ko je dosežen njen končni cilj. Poiščite starodavno relikvijo in se z njo vrnite domov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more