Zaznamki

nevihtni strel

Alternativna imena:

Stormshot je nenavadna mobilna strategija. Igra ima dobro grafiko, kakovostno glasovno igro in prijetno glasbo.

Igra se začne, ko prispete na skrivnostni otok zakladov. Prvi korak je, da se tam ustališ in zgradiš bazni tabor.

  • Osvoji nove dežele
  • Nadgradite kamp
  • Poiščite skrite zaklade
  • Poraz vojske sovražnikov
  • Igrajte mini igre
  • Pridobite vire

Te in številne druge naloge bodo vaša naloga v tej igri.

Za vodenje vojsk bodo potrebni voditelji. Vsak od teh junakov ima svoj edinstven nabor veščin, ki veljajo za vse bojevnike pod njegovim vodstvom.

Bitke s sovražnimi vojskami in barbari, ki naseljujejo prostranstva otoka, potekajo samodejno. O izidu bitke odločata število in moč bojevnikov, ki jih vodi vaš junak poveljnik.

Stormshot se nikoli ne boste naveličali, trenutno je v igri več kot tristo stopenj. Ni vam treba vedno znova opravljati istih nalog.

Površje otoka je prekrito z meglicami, ki skrivajo tako horde sovražnikov in neizmerno bogastvo, kot tudi redke artefakte.

Med potovanjem boste občasno postavljeni pred izzive v obliki mini iger, kjer boste morali biti pametni in najti način, kako udariti sovražnika, preden bo on lahko storil isto.

Vsak zaklad starodavnih morskih bogov, ki ga najdete, bo vaše čete okrepil. Več teh artefaktov dobite v roke, lažje se boste spopadli s sovražniki.

Utrdite svojo citadelo, sicer če jo zavzame sovražnik, se vaši junaki ne bodo imeli kam vrniti in boste poraženi.

Poskrbite za stalno širitev nadzorovanega ozemlja. Konec koncev bo pod vašim vodstvom čedalje več vojakov, ki bodo močnejši, kar pomeni, da bo veliko sredstev za njihovo vzdrževanje in rekrutiranje novih borcev.

Spoznaj prijatelje po vsem svetu, klepetaj s prijatelji in sodeluj pri dokončanju nalog, kjer ne moreš sam.

Igra prejema pogoste posodobitve, v katerih razvijalci dodajajo nove ravni, naloge in odpravljajo napake.

V igri boste prejeli dnevne in tedenske nagrade za prijavo, do praznikov pa boste imeli priložnost sodelovati na posebnih dogodkih in prejeti edinstvene nagrade.

V trgovini v igri boste imeli priložnost kupiti zlato in druge dragocene vire za denar, kar vam bo pomagalo hitreje doseči uspeh v igri. In neverjetno močni junaki bodo naredili vaše vojske skoraj nepremagljive. Toda nakupi niso obvezni, lahko igrate brez njih, vendar bodo razvijalci zagotovo veseli finančne hvaležnosti igralcev. Asortiman trgovine se dnevno posodablja in včasih so zelo mamljive ponudbe in promocije.

Stormshot lahko brezplačno prenesete na Android tukaj, tako da kliknete povezavo na tej strani.

Začnite igrati in postanite največji bojevnik v čarobnem svetu! Pridobite neverjetno moč in moč zahvaljujoč starodavnim artefaktom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more