Zaznamki

Gospodarji elementov

Alternativna imena: Neurja

Gospodi elementov so oživeli legend

Igra gospodov elementov je bila ustvarjena za tiste, ki radi nadzorujejo celoten proces igre na lastno pobudo, popolnoma potopljen v virtualni svet. V tem projektu bo igralec moral obvladati stil borbe kongfuja s svojim značajem, tako da bo postal pogumen borec na strani dobrega in se bojeval z zlo vojsko in pošasti.

V središču parcele je legenda o vetru in oblaku, igralec ima odlično priložnost, da postane del te starodavne legende in se vrne v čarobni svet, poln s

vznemirljivih dogodivščin. V iPlayer, Mojstri elementov borilne veščine presegajo obseg človeških zmožnosti, znak lahko doseže takšno odličnost, da mu bodo naravne sile začele slediti.

Multiplayer projektni vlog je neverjetno barvit, premišljen in zasnovan tako, da bo igralec dobil veliko užitka v tem fantastičnem vesolju.

Priložnosti igre Lords of the Elements

V projektu potrebujemo registracijo Gospodarjev elementov, kot v drugih brskalnik iger, da bi bilo zelo preprosto, morate vnesti v obliki e-poštni naslov in mislim do gesla. Registracija se lahko izvede tudi s pomočjo računa za socialno mreženje. Po tem ni težko postopek, igralec bo odprl svet bitk, neverjetno quests in boj proti podvigi.

Na izbiro uporabnika, razvijalci projekta ponujajo štiri znake, od katerih ima vsaka svojo zgodovino, ima edinstvene sposobnosti in se umešča v legendo:

  • Oblako - ime hladnokrvnega bojevnika;
  • Wind - junak, dobro orožje in imetnik velikega srca;
  • Yasinka - zvest in močna junakinja legende;
  • Dream je čudovit bojevnik.

Ko je igralec izbral lik, izbere svojo vlogo v legendi, od tega pa so odvisne veščine in usoda njegove junaške poti, v kateri mora odkrivati ​​nove dežele, svobodna mesta od zločincev in se boriti s krvoločnimi pošasti.

Avtorji projekta so maksimalno vključili igralca v dogodke, ki se odvijajo, igra je zelo dinamična, v njej se vsaka bitka odvija pod nadzorom igralca, ni nobenih dolgočasnih bojnih strategij, zato mora igralec imeti dober odziv in hitro sprejemati odločitve. Obstajajo tudi območja v projektu, kjer se igralci srečujejo v bitkah med seboj, na primer v iskanju, kjer morate ujeti požar makaki. Pri tekmovanju s pravimi nasprotniki boste morali pokazati vse spretnosti in spretnosti spretnosti.

Tudi najbolj izkušeni igralci v projektu Lord of Elements bodo težko igrali sami, zato so razvijalci poskrbeli za funkcijo timskega igranja. Uporabniki se lahko združijo v cehove, skupaj pa je veliko lažje obvladati veliko število napadalnih sovražnikov. Več igralcev v ekipi je močnejši in ekipa pridobi dodatne izkušnje. Prijatelji v igri so potrebni ne samo za izmenjavo daril in prošnjo za pomoč, temveč tudi za povečanje sposobnosti vašega značaja in hitrejše razvijanje.

Še ena odlična značilnost v igri je, da lahko pred odhodom projekta igralec postavi lik v način meditacije. V tem stanju, bo junak dokončal quests in kopičijo bojne izkušnje, za katere bo zaslužil duhovne točke. Zahvaljujoč moči duha se lahko izboljšajo različne veščine in tu poleg standardnih veščin v napadu in obrambi obstaja tudi sposobnost nadzora nad silami narave.

Sistem za izboljšanje znakov in sama igra sta avtorja tako dobro premišljena, da igralec ne bo ostal brezbrižen do tega projekta, osupljivi posebni učinki in zvočna vsebina pa bodo dali stanje popolne potopitve v drugo realnost.