Zaznamki

Stormbound: Vojne kraljestva

Alternativna imena:

Stormbound: Kingdom Wars je nenavadna strategija s kartami, ki jo lahko igrate na spletu. Igra je na voljo na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. Grafika je čudovita v edinstvenem slogu, 3D. Glasbeni izbor je prijeten.

Vaša naloga v tej igri bo razviti svoje kraljestvo, za kar se boste morali boriti s številnimi nasprotniki in voditi bojevnike med bitkami.

Preden to storite, pojdite skozi kratko misijo usposabljanja, da popolnoma obvladate kontrole. Vmesnik je jasen in preprost, tako da ne bo težav.

Med igranjem Stormbound: Kingdom Wars lahko pričakujete veliko stvari:

  • Izberite eno od štirih kraljestev, ki so prisotna v igri
  • Ustvarite vojsko, v kateri se bodo bojevali bojevniki z različnimi talenti
  • Zberite zbirko kart, več kart, večja je izbira borcev, ki so na voljo za vašo ekipo
  • Boj z vojskami sovražnikov na spletu
  • Nadgradite svoje borce, ko pridobijo nove izkušnje v boju

Zgoraj vidite nepopoln seznam stvari, ki jih lahko počnete v tej razburljivi igri.

Začnite igro z omejenimi viri, na voljo pa imate samo osnovne bojevnike. Igranje Stormbound: Kingdom Wars bo zanimivo za vse, saj je na voljo več načinov, če se enega naveličate, poskusite drugega.

Čez čas bo mogoče pridobiti nove karte in izboljšati svojo ekipo. Ključ do uspeha je prava strategija med bitkami. Kako naprej, je v celoti odvisno od vaših želja. Če vam je pretežko sestaviti močan krov, poiščite že pripravljene rešitve na internetu. Kasneje, ko razumete mehaniko igre, lahko spremenite sestavo moštva.

Karte je mogoče izboljšati in tako izboljšati sposobnosti bojevnikov. Obstaja priložnost za pomoč vojakom pri učenju dodatnih veščin.

Položaj vojsk na bojišču prav tako vpliva na izid bitke.

Ko se vaša spretnost povečuje, vas bo sistem povezal s težjimi nasprotniki, vendar se bodo povečale tudi nagrade in pridobljene izkušnje.

Najvztrajnejši igralci, ki dnevno obiščejo Stormbound: Kingdom Wars Android, bodo imeli priložnost osvojiti dragocene nagrade za opravljene naloge.

Ob praznikih se igra spremeni, potekajo tematski dogodki z zanimivimi nagradami, ki jih drugič ne boste mogli osvojiti. Spremljajte izdajo posodobitev, da ne zamudite teh dogodkov.

Trgovina v igri vam bo omogočila nakup bojevniških kart, ojačevalcev in drugih uporabnih dobrin za valuto v igri ali pravi denar. Med prodajo obstaja sistem popustov in lahko kupite s precejšnjimi prihranki. Ni potrebno porabiti denarja, odvisno je od vaše želje. Razvijalci bodo hvaležni za vašo finančno podporo, saj redno izboljšujejo igro in dodajajo nove vsebine.

Preden začnete, morate prenesti in namestiti Stormbound: Kingdom Wars. Med igro mora biti naprava povezana z internetom.

Stormbound: Kingdom Wars lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj, da zberete močno vojsko in prinesete uspeh izbranemu kraljestvu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more