Zaznamki

Jekleni Legions

Alternativna imena: Jekleni Legions

Steel legije spletne igre - omamljanje triler omrežje, ki se popolnoma ujemajo timske bitke s posameznimi strategijami posameznih igralcev. Dynamic multiplayer strelec gets drži vašo pozornost od prvih minutah. Naučili se boste, kako upravljati velike futurističnih avtomobilov, njihovo nadgradnjo, da razmišljajo o taktičnih potez za zmago ekipa sovražil sovražnike. Usklajeno ukrepanje s frakcije dala samozavest in občutek, da ste zagotovo poderzhat zanesljive zaveznike, daje razburjenje. Pridobivanje dragocenih virov in osvajanje ozemelj - dobra spodbuda za vse najbolje, da se polni na bojišču. Steel legije spletni dogodki razvijajo v nadomestnega realnost. Izbire stranke, za katere se bodo borili do smrti, si s tem določi svojo pot v življenju, v tem pisane in hkrati krutem svetu.

Obstaja možnost Steel legije igral brez namestitve odjemalca. Vendar, če želite, si lahko prenesete manjše velikosti strank. Sistemske zahteve za igro so različni skromnost. Glavni parametri - operacijski sistem Windows, procesor Pentium , sodoben brskalnik in internetno povezavo. Prav tako boste morali registrirati v igri Steel legije, ki bo odprl vrata in v neznanem svetu, kjer bes nasičenih krvave dogodke. Račun je ustvarjen kot sledi: Vpis uporabniško ime, geslo premišljena, domnevno e-poštni naslov in datum rojstva. Potem boste morali označite, da se strinjate s pogoji o zasebnosti imenovanega projekta in registracija Steel legije je končana.

Kot smo že omenili, da igrajo Steel legije, morate izbrati stran. Jekleni legije, Pandora Rebels, Golden ozemlja in Tundran Warriors постоянноконфликтуютдругсдругом . Empire Phoenix se nahaja v mrzlem gorskem terenu. Prebivalci tega deleža raje racionalen način življenja, saj so popolnoma razvajen. In se uporabljajo vnaprej načrtovati vsak dogodek. Pandora je tudi usoda uporniki ne privošči. Živijo v puščavi, kjer ni možnosti sploh za pridobivanje naravnih virov. Vendar pa predstavniki frakcije pridobiti nazaj jih od svojih tekmecev, in tako lahko ostane pri življenju. Popolnoma različni stvari v Golden ozemljih. Vse v izobilju tukaj, in ljudje nikoli ne bodo vedeli potrebe. Takšno življenje na njih nekoliko leni in neodločni, ko gre za resne vojaških vprašanj. Potratno življenje jim je všeč, in zakaj ničesar spremeniti, ko se bogastvo sama plava v rokah. Warriors of Nature - najhujša frakcije. To so škodljive življenjske pogoje. Otroci narave so se naučili, da se prilagodijo na različne pogoje, zato se ne boji nobenih težav. Poleg tega so samo radi svojo domovino, in so pripravljeni, da bi prekinil vsako mesto na vsakogar, ki si upa poseči na njihovo lastništvo.

Ker je parcela je igra, ki temelji na sovražnosti, mir lahko samo sanja. Vaši potencialni nasprotniki so frakcij iz drugih igralcev. Ne pozabite, da več zemlje otvoyuete - tako bo vaše frakcije vpliven v veliki virtualnem vesolju. Tudi za boj z izropane, ki in si prizadevajo, da bi odvzel svojega premoženja. Obstaja možnost, da to krajo sredstev. Ne trudi se, da to ni res pravičen način dobiti potrebna sredstva. Konec koncev, se bo ta vojna je primeren za vse objekte, ki jih bodo dosegali le naš cilj. Ne pozabite, da bogastvo nam izboljšati tehniko, ki je v vaši lasti. Močna tehnika - ključ do uspeha v vojaških operacijah. Ne pozabite, da skrbijo za ustrezne orožja. Rezervoarji se lahko namestijo na različnih modulov, sistemov, orodij in celo pištole.

Treba je omeniti, da igrajo igro Steel legije boste ne le sodelujejo v večnih bitkah. Obstaja veliko razredov, ki je treba paziti, da se v svojem prostem času. Na primer, trgovine. Štabi je na trgu vsak imperij Marketplace. In to se strinjam, zelo priročno.

Game Steel legije za vas pripravili veliko prijetnih presenečenj. Stroj-style znanstvena fantastika porazhat vašo domišljijo. 3D grafika daje občutek realnosti. In zmožnost uporabe strateških veščin, veljajo tudi za vsakogar, ki želi, da se doseže vrtoglavo rezultate. Razvijalci iger, podjetje Splitscreen Studios GmbH, so poskušali po svojih najboljših močeh, da boste dobili največji užitek pri igranju. To samo še Vam igro strasti in pozitiven odnos!