Zaznamki

Staxel

Alternativna imena:

Staxel je igra, ki se bo marsikomu zdela znana na prvi pogled. Pixel 3D grafika, svet je videti zelo nenavaden, vse je barvito in pozitivno. Glasba je prijetna in nevsiljiva.

Pred igranjem Staxela boste obiskali urejevalnik znakov. Izberite spol in videz glavnega junaka.

Poleg tega morate izbrati velikost sveta, ime kmetije, enega igralca ali na spletu z drugimi igralci in še nekaj parametrov.

Nato boste morali opraviti majhno usposabljanje, kjer vam bo prikazano, kaj je kaj in proces igre se bo začel.

Zaplet je precej preprost, vendar je tam, kar v takšnih igrah ni vedno tako.

Potrebovali boste tukaj:

  • Raziščite ogromen svet igre.
  • Igrajte se s hišnim ljubljenčkom in skrbite zanj.
  • Zbirajte vire na okoliških ozemljih.
  • Zgradite in nadgradite zgradbe.
  • Gojite rastline, od preprostih gredic do pravih dreves.
  • Pojdi na ribolov.
  • Lovljenje žuželk z mrežo.

In veliko drugih zanimivih dejavnosti vas čaka v tej igri. Lahko se celo lotite vzreje čebel.

Naloge iz rokovnika prinašajo največji zaslužek, pogosteje pokukajte vanj in pridobite nasvete, kaj zanimivega početi v tem trenutku z največjo koristjo.

Tudi hiše ne puščajte brez nadzora. Imeli boste priložnost izboljšati notranje okolje tako, da ohišje napolnite s predmeti po svojem okusu.

Prav tako bi bilo dobro urejeno trato ob hiši in jo opremiti. Na njej zgradite hišico za hišne ljubljenčke, klopi in gredice z zelenjavo. Čarobna voda za namakanje vam bo pomagala do pridelka v hipu. Toda to je zelo dragocen vir, porabite ga previdno.

Kmetija se nahaja v slikovitem kraju, na obrobju majhnega in zelo prijetnega mesta s prijaznimi prebivalci, ki vam bodo z veseljem svetovali ali opravili kakšno nalogo.

Trgovine in gostilne v mestu bodo zelo uporabne za prodajo industrijskih izdelkov in nakup materialov, ki jih potrebujete za gradnjo in dekoracijo doma.

Vse to je obdano z ogromnim čarobnim svetom, ki ga lahko raziskujete tako, da odkrivate nove zanimive lokacije in zelo dolgo zbirate redke vire. Vendar bodite previdni na svojih potepanjih, niso vsi prebivalci sveta prijazni, obstajajo celo pošasti, čeprav so videti precej smešne in srčkane, vendar lahko povzročijo znatno škodo vašemu zdravju.

Igra spreminja letne čase, zato je igranje bolj raznoliko. Za sezonske počitnice potekajo tematska tekmovanja in praznični dogodki.

Razvijalci ne pozabite občasno napolniti igre z novo vsebino z izdajo posodobitev.

Če se vam zdi dolgočasno igrati sam, se igrajte s prijatelji in ugotovite, kdo je najboljši kmet med vami. Ali igrajte z drugimi naključnimi igralci, vedno je lepo sklepati nova prijateljstva.

Staxel brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Vendar imate možnost kupiti to čudovito igro na spletnem mestu Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev.

Začnite igrati zdaj in se začasno naselite v pravljičnem čarobnem svetu s prijetnimi prebivalci in veliko zabavno zabavo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more