Zaznamki

State of Decay

Alternativna imena: State of Decay

Game State of Decay je čisto nov projekt. Njena uradna sprostitev bodo vsi igralci videli zelo kmalu - 29. novembra. Če želite začeti predvajanje programa bo preko Steam, saj bo že navedeno stroški za tekmo 6,99 dolarjev. Ustvarjalci igre obljubo, da predstavi nekaj dlje. Nekaj, kar bi lahko proizvajajo samo fantazija. Ta igra bo darilo za tiste igralce, ki imajo radi zgodbe o zombijev in samo njegovo življenje niso brezplačne spletne igre.

Akcijski State of Decay spletu dogaja v svetu po koncu sveta. Po vrnitvi matere vseh zombi svetu, kot smo ga videli, je izginil. Človeštvo je izginila skoraj v celoti. Na tleh le nekaj srečnih preživelih, med njimi vaš lik. Na ramenih tistih, ki so srečni, sedaj nosi neverjetno odgovornost, saj morajo rešiti svet in ga prinesli nazaj v svojo nekdanjo življenja.

Odkrito povedano, ta igra ni za tiste s slabim srcem. Tukaj imate za preživetje in da bo imel čas. Kot razvijalci projekta, sedaj igrajo država igra Decay bo veliko težje, zaradi česar igranja si bo izjemno zanimivo in napeto. Za pozornost vseh akterjev na voljo ogromno število quests in misije za preživetje, lahko dobite veliko dosežkov, in bo na voljo najrazličnejše orožje.

Ker gre za spletno igro, zato bi morali že mislil, da je v državi registracije razpadne obvezen postopek. Boste morali vnaprej namestiti program, Steam (če ste igralec z bogatimi izkušnjami, je najverjetneje že ta program na računalniku) in ga registrirati. In šele potem boste mogli kupiti igro, jo namestite na svoj računalnik in registrirati svoj račun v njej.

Ne smete prestrašiti dejstva, da na domači tekmi je sedaj nobena beseda v ruščini. Najprej boste imeli nobenih težav, da bi razumeli vse, intuitivno, in drugič, med postopkom registracije, ki jih bo na voljo na Steam ruski vmesnik, tako da prenesete in namestite program za vas ni težko.

Če želite začeti igrati State of Decay, lahko določite običajne poverilnice: uporabniško ime, geslo, e-poštni nabiralnik.

To je precej nenavadno svet zombijev. V bistvu, ta igra je neke vrste preboj. Ta igra - konstanta ali stop dirka za preživetje. Kaj naredi projekt še bolj čar, je pomanjkanje naklepnega razvijalcev programa. Tvoje življenje je v vaših rokah. Ne računam na parceli v igri, vaš uspeh pa bo odvisen od vas in kako uspešna bo vaš načrt odrešitve!

Kljub temu, da dokler ne uspe, da država play propada brezplačno, veliko igralcev so že izrazile pripravljenost za nakup dostop do projekta, preizkusiti vse svoje funkcije.