Zaznamki

Stanje propada 2

Alternativna imena: Stanje Dickey 2

Game State of Decay 2 izberite življenje!

State of Decay 2 je dolgo pričakovano nadaljevanje znanega prvega dela, ki ima veliko število navdušencev. V novi različici avtorji predlagajo nadaljevanje dogodivščin v svetu, ki je potopljen v popoln kaos. Razvoj znanosti je človeštvu prinesel apokalipso, ljudje so se spremenili v zombije brez življenja, čustev in kakršnihkoli omejitev. Tudi tisti, ki še vedno premorejo srca, so prenehali biti ljudje v običajnem pomenu, njihov cilj je preživeti, zato ni moralnih načel in zakonov se ne uporablja. Vse se vrti okoli edinega cilja, da ne postanemo mrtvi mrtvi.

Kot razvijalci obljubljajo, da bodo igrali igro State of Decay 2 bo na voljo iz različnih naprav, je na voljo za PC pod Microsoft Windows 10 in Xbox One. Informacije o novem malo, vendar z zaupanjem lahko govorimo o nadaljevanju zgodbe. Virtualni svet bo postal še bolj nevaren in ne bo dovolj sredstev za preživetje. Neprijatelji ne bodo samo oživili trupla, ampak tudi preživele. Lahko se zanašate le na prave prijatelje, ponoreli prebivalci tega post-apokaliptičnega sveta so še bolj nevarni kot zombiji, pripravljeni so na vsak trik, zlobnost in krutost zaradi dobička, da bi odvzeli zaloge tako težko.

Razglasi igro kot stranko, da bi se odpravila na pot boja, bo treba prenesti državo razpadanja 2, po tem pa boš moral opraviti avtorizacijo. Po teh nezahtevnih postopkih se bo pred igralci odprl zlovešč in strašen svet, v katerem ima vsaka oseba svojo strategijo preživetja.

Značilnosti Stanje propada 2.

Razvijalci iger obljubljajo odprt virtualni svet še bolj kot v prejšnjem delu, v njem pa 16x16 kilometrov. Grafika bi morala prav tako zadeti igralce z realizmom in močnimi posebnimi učinki. Odvisno od izbrane strategije lahko igrate v State of Decay 2, samostojno in v družbi prijateljev. Vsak lik ima svoj niz osebnih značilnosti:

  • Videz;
  • Osvojnost;
  • Spretnosti;
  • Znanje.

. Del njih je na voljo ob začetni izbiri, pridobiti pa je treba tudi nekatere veščine, ki potekajo korak za korakom. Inovacija v tej igri je, da imajo poleg izbire osebnih podatkov junaka, kot so poklic, spretnosti in značaj, tudi slabosti. Na primer, junak je lahko nagnjen k alkoholizmu ali je celo odvisnik od drog ali pa se samo v paniki v težkih razmerah.

načinov v igri sta dve poti samotarjev in skupnost štirih znakov. Podjetje bo popolnoma edinstveno, zato je njihova zgodovina enaka. Za premik v igri morate poskrbeti za najbolj potrebno orožje, zdravila, hrano, vodo in seveda dobro utrjeno bazo, po možnosti s streho nad glavo in varnostnimi napravami. V tem vesolju so viri zelo omejeni, njihovo pridobivanje na enem področju ne bo delovalo, zato so avtorji zgradili široko paleto komunikacij. Prvič, ekipa se lažje bojuje, drugič, mogoče je združiti se z drugimi ekipami, in tretjič, pridobivanje novih zemljišč lahko ustreza tako prijaznim zavezništvom kot zelo agresivnim. In z nekaterimi bo mogoče skleniti vzajemno koristen sporazum ter prodati ali kupiti presežne vire.

Timsko delo ne bo omejeno z izbiro več igralnega načina, zadruge štirih znakov, ki jih je mogoče zlahka razdeliti, da bi dosegli skupne cilje, na primer, enega za pokrivanje zadaj, dva bosta šla v iskanje potrebne trgovine, ki je preživela, četrti pa bo igral vlogo voznika, ki čaka tovariše.

Buy State of Decay 2 je lahko že v juniju 2017, medtem ko razvijalci zelo skromno delijo informacije, igralniška skupnost pa izgubi in sumi nove izdaje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more