Zaznamki

Star Wars: Force Unleashed 2

Alternativna imena: Star Wars: Force Unleashed 2

Igre Star Wars: Force Unleashed 2 - je resnično multi-platformo strelec (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), ki ne pusti ravnodušnega nobenega zabava navdušeno fikcijo njegovo fascinantno zgodovino, vznemirljive dogodivščine in skrivnostne skrivnosti. Ta video igre je bil predstavljen na znameniti ameriški igralec in producent Samuel Leroy Jackson konec leta 2009 na Spike Video Game Awards. Razvijalec in založnik te igre je LucasArts Entertainment Company, njegova lokalizavala v Rusiji znano podjetje 1C-SoftKlab. V ruski različica igre se imenuje Star Wars: Unleashed moč 2.

Dogodki v igri, ki poteka med tretjim in četrtim epizode Vojne zvezd.

Junak zbudi v nekakšnem laboratoriju na planetu Kamino. Znano je, da vse Lord Vader odločno poziva junak, da ni človek, temveč zgolj eksperimentalno klon, ustvarjen samo zato, da je izpolnil voljo cesarja. Vendar junak pobegne iz zapora, ker ne verjamem zgodbo Lord Vader.

Tako se začne zgodba iz Force Unleashed 2. To je tisto, kar boste videli, če greste na uradni spletni igri in se odloči za prenos Star Wars: Force Unleashed 2. Namestite na svoj računalnik igre in začeli igrati, boste izvedeli naslednje znake:

• Darth Vader;

• protagonist - Starkiller;

• Juno Eclipse - ljubljeni našega junaka, ki je eden izmed poveljnikov Zavezništva in kapitana ladje «Salvation";

• Baron Tarko - trgovske sužnji, lastnik igralnice, ki je tudi poveljnik enote, ki se nahaja na planetu Cato Neimoidia;

• Splošno Kota - Jedi Master.

Kot v prejšnjem poglavju, tu liki imajo orožje in moč. Torej Starkiller ima dve lightsabers in lastnosti teh meči odvisen od barve kristala. Poleg tega se lahko igralci uporabijo silo. Sposobnost značaja prikazan, odvisno od tega, kako se boste peljali to igro, ali se lahko izboljša na točkah, ki se podeljujejo za ubijanje svoje nasprotnike. Borilne veščine prav tako povečuje s temi točkami. V igri Star Wars Force 2 Anlished pojavil Heroes novih sposobnosti

1. Norost - je njena tožba zaradi dejstva, da so nasprotniki začeli samomor ali začnite pomoč igralec sam.

.

2 Policijske sile - Njegovo delovanje je posledica dejstva, da je kratkoročno povečuje škodo, in silo, ki ima Stapkiller.

Če se še niste odločili, ali prenesti to igro, potem vam bo priporočljivo, da se zahtevek Online Star Wars: Force Unleashed 2 video posnetkov. Se seznanili z njimi ali kakšno drugo video igro Force Unleashed 2, boste bolje razumeli, ali ne zapravljajo svoj čas na tej igri.

In (igra), je res dober. Navsezadnje ima dve popolnoma nasprotni konec: Final Cut-scene je odvisno od tega, kaj - temno ali svetlo - stranska izbere glavni lik. Če želite, da spletke in pustil za neznano končnico, ne bomo razkrivali vsebine teh končičev tukaj. Priti v Star Wars: Force Unleashed 2 igro in da se ta izbira za vas! In pustite, da celotno igro na splošno, bo prijetno presenečenje za vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more