Zaznamki

Star Wars: Empire at War

Alternativna imena: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War igre, v katerih se pojavljajo dogodki, kot v prostoru, tako na zemlji. Ta igra je strateška igra, računalnik, zgodba je sestavljena z edinstvenim Star Wars trilogije.

Igra ima le dve igralne načine: Način kampanja in Galactic Conquest. Vsak način ima svoje značilnosti:

1. Način kampanja. Je klasična zgodba RTS.

.

2 Način Galactic Conquest. To je način z globalno strategijo in taktičnih bitkah in v realnem času.

Game Star Wars: Empire at War je mogoče prenesti samo za odrasle igralce. Za mladoletne uporabnikom dostop do igre je zaprta. Naložite

Star Wars: Empire at War imate priložnost in vse druge strani, ki ponujajo to možnost. Na primer, lahko to stori na torrent.

Ali imate mamljivo priložnost, da si ogledate divjadi

Star Wars: Empire at War videa. To je mogoče storiti na uradni spletni strani igre ali pa na youtube. V videu pokaže osnovne informacije o igri, opisuje poslanstvo, načine igre in še veliko več.

Igre Star Wars: Empire at War je bolj zanimiv način Galactic Conquest. Ta način je razdeljen na več delov:

1. Strateški del. Tukaj imate za gradnjo velikih objektov, voznega parka in vodstvo čete v strateški zemljevid. Med igro lahko opravljajo raziskave in izumljajo nove tehnologije, nove ladje, in novo orožje. Obstaja več tehnoloških ravni. Uporniki v tej igri se ne razvija svojo lastno tehnologijo, in so vzeti iz Imperials koli razvito tehnologijo, ki postaja glavni uporniki.

.

2 Nastanek del. Taktične bitke, nenehno razdeljeno na prostor in planetarnih. Pojavljajo se v realnem času. V vesoljskih bitkah vedno vključuje omejeno število ladij. V igri so nove ladje poklical kot okrepitve. Poleg bojne postaje, lahko tožena stranka imela pomožne radarji. Prav tako prisoten na baterije planetov. Odvisno od velikosti ladje so naslednje prizadeta območja: pištole, ščit generatorji, motorji, oklep in hangar.

Star Wars: Empire at War orožja so več vrst:

1. Gibala orožja.

.

2 Tesnem boju orožje.

Glede na situacijo, boste uporabili določeno vrsto orožja.

V igri Star Wars: Empire at War, lahko igrajo različne znake iz Vojne zvezd. Večina od njih lahko sodeluje v vesoljskih bitkah in drugih znakov, samo v kopenskih bitkah. Obstajajo znaki, ki vam bonuse, vendar ne sodelujejo v bojih.

Lahko aktivno premikanje na bojišču, zajem stavb in uporabo posebne sposobnosti, ampak ne moreš ustreliti.

V kopenskih bitk lightsabers in aktivno uporabiti silo.

So prav tako prisotni poleg znakov v igri in podporo Anonimen znakov, ki jih lahko najemajo predvajalnika. Imenujejo se lovci na glave, agentov, tihotapce, in tako naprej.

SW evropski nalog za prijetje igra za prave poznavalce Star Wars!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more