Zaznamki

Star Wars: Knights of Old republike

Alternativna imena: Star Wars: Knights of Old republike

Procesor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Video: 32 MB

Disk Space: 3. 7 GB

Star Wars: Knights of Old republike - računalniška igra vlog, ki se odvija v vesolju saga "Star Wars". V igri ste na veliko priložnost, da gredo skozi znanimi planeti sestavite svoj sablje in rešiti veliko ugank za odkrivanje parcelo in ne enega, da postane pravi Jedi Knight.

Plot

Igra Knights of Old republike, skrajšano Kotor je nastavljen 4000 tisoč let pred dogodki, opisanih v filmih. Na začetku igre boste sami našli na ladji z imenom "Spire Endara" je pod jeza napadov Sith floto v bližini planeta Taris. Vaš lik - eden izmed pilotov na ladji, ki je skupaj s preživelimi člani ekipe navzdol na površje planeta v reševalni enoti. Prva naloga mladega pilota v Star Wars Kotor bodo našli svoje poveljnik, kapetan ladje of the Jedi Bastila Shan. Bo lov za Bastila in Sith sil, saj ima edinstveno sposobnost, da bitka meditacijo, ki je pogosto pomagal zajeziti Juriš čete upornikov. Celo leto je opravljanje Bastille, od trenutka, ko je poskus, da zgrabite Dark Lord of the Sith Darth Revan, toda nepričakovan preobrat in izdajstvo of the Sith vajenec Darth Malak porušila vse načrte za Jedi, Sith lord in na novo pojavila prevzela oblast in začel opravljanje vitez . Vaš ista zgodba v Star Wars: Knights of Old republike začne z reševanjem Jedi iz sovražnih vojakov in sprejeti svoje prve izkušnje iz svojega novega učitelja.

Razredov značaja

Ko ustvarite svoj lik v Knights of Old republike, lahko izberete eno od treh področij razvoja s svojimi edinstvenimi lastnostmi, boj in mirnih priložnosti. Sprva, lahko naredite svojo izbiro med vojak, borec z veliko vitalnost, baraba, šibkega značaja, ki se osredotočajo na prikrito gibanja in stavke na sly, ali scout, vmesni razred med prejšnjih dveh. Z razvojem plot Star Wars Kotor, odvisno od poti, ki jo izberete, bo vaš lik bo Jedi ali Sith, in spet tukaj pred vami, je izbira med tremi področji razvoja - bojevnik, konzula ali skrbnika. Warrior - kontakt borec, specializirano za ravnanje z Lightsaber je povečal fizično moč, vendar ne tako močno v Sili. Consul - analog čarodeja v igri, glavni poudarek spretnosti naredi za boj proti tehnik z uporabo sile. Sentinel - univerzalni vojak, enako dobro, wielding Lightsaber in silo.

Moč

Analogni običajnih magične uroke v Boki je moč, znanje in spretnosti na voljo iz določene točke v igri, kot temno in svetlo borci. Vsaka spretnost bo eden izmed treh področjih - svetlo, temno ali nevtralno. Igralec nima omejitev in je lahko naučijo vse spretnosti, če bi le imeli dovolj izkušenj točk, ki so podane pridobiti novo raven. Lahko uporabite tudi vse spretnosti, pa predstavniki svetlobnega strani se porabi veliko več točk na uporabo spretnosti temne sile, in obratno, bo Sith Jedi spretnosti dati več kot njihovi temi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more