Zaznamki

stardew valley

Alternativna imena:

Kmetija Stardew Valley z nekaj elementi RPG. Grafika v igri je pikselirana v klasičnem slogu. Igra ima odlično glasbo. Morda kdo celo želi dopolniti svojo glasbeno knjižnico z nekaj skladbami. Razvijalci so to možnost predvideli.

Najprej pridete do urejevalnika znakov. Tam lahko izberete spol in videz, nakar si izmislite ime in vse je pripravljeno za začetek igre.

Vse se začne z dejstvom, da ti dedek pusti pismo v zaprti kuverti in te prosi, da ga odpreš, če se počutiš zelo slabo.

Glavni junak dela kot pisarniški uradnik v korporaciji, ki jo sovraži, Joja Call, in nekega dne postane žalosten zaradi tako dolgočasnega življenja brez veselja. V tem trenutku se spomni pisma. Ko ga natisne, izve, da mu je dedek zapustil zemljišče v bližini provincialnega mesta Stardew Valley.

Potem se odpravite na kraj in tam najdete zapuščeno dedkovo kmetijo. Vse stavbe so v slabem stanju in jih je treba popraviti. Začeti morate z njihovim popravilom.

Potem, ko boste bolje spoznali domačine, boste ugotovili, da Joja Corporation zelo škodi domačim podjetnikom, saj v svoji trgovini preveč znižuje cene gospodinjskih aparatov. Toda, kot boste razumeli kasneje, vse ni tako preprosto in korporacija ima veliko zvitih načrtov.

Obiščite razpadajočo mestno hišo v mestu in tam poiščite čudna in rahlo smešna bitja. Pravijo, da želijo pomagati, da mesto spet postane cvetoče mesto. Od njih dobimo semena in gremo na našo kmetijo.

Igranje Stardew Valley bo razburljivo in zabavno.

Čaka vas široka paleta aktivnosti:

  • Ribolov
  • Raziščite območje
  • Boj s pošastmi
  • Pomagajte lokalnemu muzeju povečati zbirko
  • Pridelava hrane
  • se ukvarjati s trgovino
  • Rudnik rude
  • Ustvarite različne predmete
  • Izboljšajte zgradbe

To je le kratek seznam, pravzaprav jih je v igri še več, široka paleta zabave.

Poleg razvoja vaše kmetije boste morali pomagati obnoviti mesto in mestno hišo. Za popravilo mestne hiše so potrebni nekateri predmeti. Igra ima menjavo letnih časov in v različnih obdobjih lahko gojite samo primerne rastline. Če predmeta, ki je potreben za popravilo in razširitev mestne hiše, ni mogoče izdelati v trenutnem letnem času, boste morali počakati, včasih precej dolgo. A to še ni vse, s spremembo letnih časov so tudi ujete ribe povsem drugačne.

Vse ni omejeno na banalno vrtnarjenje in pridelavo. Raziskati boste morali okolico kmetije. Horde pošasti, sovražniki smešnih bitij iz mestne hiše, vam bodo poskušale to preprečiti. Včasih bodo to cele bitke, v katerih se boste morali prebiti skozi horde sovražnikov, ki bodo udarjali v vse smeri.

Brezplačen prenos Stardew Valley na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na tržnici Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati takoj in pomagajte provincialnemu mestu premagati korporacijo, ki poskuša izbrisati ta čudovit kraj z obličja zemlje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more