Zaznamki

Vojna zvezd: Stara republika

Alternativna imena:

Star Wars: The Old Republic MMORPG igra, ki bo navdušila ljubitelje vesolja Vojne zvezd. Kakovost grafike je dobra, vendar je odvisna od zmogljivosti strojne opreme. Glasba je dobro izbrana in se ujema s splošnim stilom igre. V igri boste razvijali značajske sposobnosti, raziskovali svet in opravljali naloge.

Kronološko se igra odvija nekaj sto let pred dogodki, prikazanimi v prvih filmih Vojne zvezd.

Sithovska vojska, ki jo vodi Darth Malgus, napade Coruscant in oplenila velik del planeta in tempelj Jedijev. Senat je bil po teh dogodkih prisiljen podpisati Coruscantsko konvencijo, ki je vodila v razpad republike.

Svet je za to, kar se je zgodilo, okrivil Jedije in ukazu obrnil hrbet, vendar so plemeniti Jediji kljub temu ostali zvesti idealom republike. Sledilo je obdobje hladne vojne med cesarstvom in republiko.

Dvanajst let po teh dogodkih prideta dva mlada Padavana na urjenje na planet Titus, kjer se je naselil red Jedijev. Medtem tihotapec in republiški vojak zaideta v težave na Ortmandellu. Dva pomočnika Sitha prispeta na Cariban, medtem ko cesarski agent in cesarski vojak poskušata pridobiti Huttove.

Tu morate izbrati lik in zgodbo, ki bosta določila, kaj se bo zgodilo naslednje.

Izberete lahko svetlo ali temno stran sile, ne glede na to, kateri lik se odločite igrati.

Poleg tega morate pred igranjem Star Wars: The Old Republic obiskati urejevalnik znakov, da izberete raso in videz lika.

Izbira dirk je precej velika, a brez naročnine so na voljo samo tri možnosti:

  • Človek
  • Zobrak
  • Kiborg morilec

Zaplet igre je dober in odvisen od tega, katerega izmed likov izberete. Tudi če greste skozi zgodbo do konca, lahko znova začnete igrati z drugim junakom. Imeti priložnost iti skozi popolnoma drugačno pot in drugačno zgodbeno kampanjo, v igri jih je osem in vse so zelo zanimive.

Naloge lahko dokončate sami ali z drugimi igralci.

V igri je veliko

planetov. Ko bo igra napredovala, boste lahko izbirali spremljevalce za potovanje. Vsak od njih ima svojo zgodovino in značaj.

Bojni sistem ni preveč zapleten, zlahka boste ugotovili, kaj je kaj, tudi če še niste igrali podobnih iger.

Nekaj vsebine je na voljo samo z naročnino, večinoma pa gre za okraske, ki ne vplivajo na igranje. V igri je trgovina za nakupe.

Igra ima veliko omrežnih načinov. Skupni napadi na planete, bitke med igralci in celo dirke vesoljskih ladij.

Nadzorni vmesnik je priročen. Toda tudi če vam privzeta nastavitev ni všeč, jo lahko spremenite po svojih željah.

Dobite priložnost sodelovati v osmih vznemirljivih zgodbah, ne da bi morali plačati ničesar, ker je igra brezplačna. Naročnina bo odklenila nekaj več funkcij in vsebine, vendar ni obvezna.

Star Wars: The Old Republic brezplačno prenesete na PC, lahko s klikom na povezavo na tej strani.

Namestite igro in se takoj potopite v slavno vesolje Vojne zvezd!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more