Zaznamki

Star Wars Battlefront 2

Alternativna imena: Star Wars Battlefront 2

dolgo pričakovana igra Starfront Battle Wars 2.

Ciljnih treh razvojnih studiev iz Švedske, Kanade in Anglije so se združili, da bi skupaj sodelovali pri nadaljevanju Vojne zvezd. Igra Star Wars Battlefront 2, je strelec s sposobnostjo, da preklopite med tretjo in prvo osebo. Na voljo so tudi trije načini:

  • Podpora
  • Večuporabnik
  • Cooperative

Udeležite se lahko v vesoljskih bitkah do 40 udeležencev. Na Xbox One in PlayStation IV bodo prijatelji lahko upravljali dogodke na deljenem zaslonu, pridobljene izkušnje, nagrade in nagrade pa se prenesejo v igro prek omrežja. Če pa izberete osebni računalnik, upoštevajte, da v tem primeru razdeljeni zaslon ni mogoč.

predmetnih kampanj.

Z igranjem igre Star Wars Battlefront 2 boste postali udeleženec 30-letnega dogodka, ki vsebuje obdobje med šestim in sedmim delom epskega. V trenutku, ko je cesar Shiv Palpatine umrl med bitkami pri Endorju, se umakne druga zvezda smrti. Ker dogodki prihajajo večinoma s cesarske strani, bodo igralci lahko opazovali razvoj prvega reda in njegovo nadaljnje nasprotovanje uporu.

Iden Versio, vodilna junakinja in poveljnik "Inferna", skrbi za sanje o maščevanju upornikom za imperij. Čeprav je sama videla smrt druge Zvezde smrti, je ni zlomila, temveč je le utrjevala in utrjevala, odločala se je. Ker je bila zvesta Palpatinu, se spominja njegovega zadnjega ukaza za zatiranje vstaje in je odločena, da bo takrat držala besedo. V njeni ekipi so le najboljši borci, ki so pripravljeni brezpogojno izpolniti vsak ukaz. To povzroči, da orijo galaksijo in izsledijo sovražnike cesarstva.

Če prenesete Star Wars Battlefront 2, boste postali udeleženec v vznemirljivih vesoljskih doživetjih in boste lahko delovali v imenu slavnih junakov. Na primer, ko se dejanje odvija na tleh, in v boju sodeluje okoli 40 ljudi, obstaja možnost, da igrajo vlogo Kylo Ren ali Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul in druge slavne osebnosti.

Ko ste začeli igrati Star Wars Battlefront 2, boste videli, da ploskev pokriva tri začasne epohe, ki razlikujejo to igro od prejšnje. Običajno junaki vsakega obdobja sodelujejo le v mejah, ki so jim dodeljene, vendar obstajajo izjeme. V nekaterih primerih se lahko za odločilno dejanje srečajo znaki iz različnih obdobij. Igralcem morajo biti znani tudi kraji, kjer se odvijajo spopadi. To so Hote, Yavin, Teed, Starkiller baza, Mos-Eisley in druga legendarna mesta.

.V primerjavi s prejšnjo igračo je bil bistveno boljši sistem črpanja borcev in več delitev v razrede.

  • Puščice so učinkovite na srednjih razdaljah. Pomaga težjim borcem prebiti sovražni tabor.
  • Težki borci držijo obrambo, ki je prevzela glavni napad.
  • častnikov poveča bojne lastnosti svoje skupine.
  • Specialisti obrambnih strokovnjakov, ki za sovražnike uredijo domiselne pasti.

Pumping ne shranjuje nobenih presenečenj in izkušeni igralci bodo hitro ugotovili, kaj je kaj. Pravzaprav bo za razvoj in nakup naprednejšega orožja in opreme potrebno opravljati različne naloge, sodelovati v bitkah itd. d.

Tehnika

v Star Wars Battlefront 2 zagotavlja tako zemljo kot zrak. Če želite osvojiti zvezde, boste upravljali z majhnimi avtobusi in vesoljskimi ladjami, kot so križar T-65 in Millennium Falcon. Prilagodljiv sistem nastavitev omogoča ustvarjanje ne le edinstvenih borcev, ampak tudi borcev. Bolj izkušeni vaš lik, bolj temeljito je črpal, in boljša je njegova ladja, večja je možnost zmage.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more