Zaznamki

Stalker Online

Alternativna imena: Stalker spletu

Nazadnje je bilo tisto, kar je bilo pričakovati vse ljubitelje slavne serije iger S. R. Veliko je bilo povedanega in retold o tem, kako naj bi izgledal igro Stalker spletu na različnih spletnih forumih. Vse velike vojska online zabava CIS pričakuje trenutek, ko se bo isto spletno igro Stalker jih navdušili s svojo zmagoslavno izhodom na odprtih prostorih internetu.

In glej, družba programerjev iz Yekaterinburg Cybertime sistema zbrala pogum, in poskuša prilagoditi željam ljubitelje serije je prevzel to dolgo pričakovani poskus in pokazal nam je treba videti kot spletno igro Stalker. Čestitke dragi igralci! Sedaj lahko igrate na spletu zalezovalca!

Za tiste, ki ne vedo. Vse igre v seriji S. R. temelji na največjem realizem simulacije življenja v izključitev coni Černobilu. In v bližnji prihodnosti, kjer je alternativa NEK prišlo do močnejšega emisijo sevanja. To seveda vpliva na okolje tega območja. Začeli pojavljati različne anomalije, artefakte, itd § To je preučevanje teh pojavov in se ukvarjajo z zalezovalcev - puščavniki Zone. Za enega od njih in moraš igrati igre na spletu zalezovalca.

V Stalker imajo spletu, da igrajo z zagonom datoteke igre iz računalnika. Si lahko prenesete igro na glavni strani igre.
1. V "igri" Prenesi izberete eno od povezav za nalaganje. .
2 Ko arhiv v igro naloženo na vašem računalniku, izvleči datoteke v njej.
3. Uporaba unzip datoteke enostavno namestitev, in lahko igrate igre na spletu zalezovalca.
Nato na strani igre morate biti opravil registracijo Stalker.
1. Najprej se morate strinjati s pravili foruma Stalker-Online,
2. Nato vpišite svoje uporabniško ime (ime, pod katerim boste izvedeli v igro in na spletni strani)
3. E-poštni naslov
4. Potrditev gesla
5. Izberite jezik, ste zadovoljni, da igrajo, časovni pas.
6. Dokončati enostavno preverjanje, da registracija Stalker prepletena živo osebo in ne bot.

Igraj Stalker Online dobiš le, če je vaš računalnik izpolnjuje te minimalne sistemske zahteve:
Minimalne sistemske zahteve:
Video: NVIDIA GeForce 8600, ATI X1600 z SM3. 0 z vsaj 256Mb spomina
RAM: 2GB
CPU: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
Sistem: Zadnje DirectX 9. 0C. NET Framework 3.

Pri preverjanju v igri, preden Stalker odpira veliko vesolje ohranjanje Entourage boj za preživetje na območju jedrske elektrarne Černobil, z omejitvami. Stalker spletu je trenutno v beta fazi. To pomeni, da v prihodnosti bi lahko pričakovali le novih izboljšav iz razvijalci iger.

Stalker spletno igro, v kateri večino časa, določenega za opravljanje vseh vrst nalog in nalog. Sprva se morda zdi preveč preprosto, vendar pa s kopičenjem izkušenj bo vaš zalezovalec postala močnejša in prejme naloge, katerih cilj je na primer poglobljeno študijo o nepravilnostih Zone. Za izvedbo vseh nalog, ki jih dobijo izkušnjo, ki gre na razvojne značilnosti svojega zalezovalca. Igra je brez jasno opredeljene razrede znakov, ker ste sami svobodno izberejo vlogo, ki jo željah.

Vse online igra Stalker zgrajena na demokratičnih načelih, kjer je vsak forum igralec igre, pravico objaviti svoje poglede in predloge na vaš najljubši igri, da bi bilo še bolje. Postanite novinec med zalezovalcev. Lahko se sami odločijo za usodo plačanec ali pa pot askeze, in morda bi bilo bolj zanimivo, da razvozlati skrivnost Zone. Možnosti krmariti razburljivi svet Stalker spletu, na pretek, in vsak od njih daje prave občutke.
Stalker online igre čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more