Zaznamki

Zalezovalec 2

Alternativna imena:

Stalker 2 je strelska igra s prvoosebnim pogledom. Igrate lahko na računalniku. Grafika je zelo kvalitetna in realistična, ena najboljših med sodobnimi igrami. Glasovna igra je profesionalna, glasba se popolnoma ujema s splošnim vzdušjem in ne utrudi, tudi če igrate dlje časa.

Dodatek k seriji iger Stalker že dolgo čakajo milijoni oboževalcev po vsem svetu; na srečo bo popolna izdaja kmalu.

Dogodki, v katerih boste postali udeleženec, vas bodo popeljali na ozemlje Pripjata, to je mesto v bližini jedrske elektrarne Černobil.

Kot v prejšnjih delih igre, morate opraviti težko pot po terenu, kjer je lahko vsak korak vaš zadnji zaradi številnih anomalij in horde sovražnikov.

namigov vam bo pomagalo razumeti kontrole, a če ste že igrali streljačine, brez tega ne boste imeli težav.

Zaplet je zanimiv, kot v prejšnjih delih.

Med prehodom vas čaka veliko stvari:

  • Raziščite cono v iskanju uporabnih predmetov in anomalij
  • Razširite svoj arzenal orožja in ga spremenite
  • Spoznajte prebivalce Cone in med njimi poiščite prijatelje
  • Naučite se novih bojnih tehnik in drugih uporabnih veščin
  • Naredite, kar se od vas zahteva med nalogami, prevzemite dodatne naloge za nagrade in izkušnje

To je majhen seznam tega, kar boste počeli, ko boste igrali Stalker 2 na računalniku.

Nekoč so prejšnji deli te serije iger osvojili srca oboževalcev s svojim realizmom in zanimivimi misijami. Stalker je postal še bolj zanimiv za igranje.

Vreme se čez dan spreminja, lahko dežuje ali piha močan veter.

Vaš lik bo potreboval redno prehrano in počitek.

Če ste po bitki ranjeni, morate nanesti povoj, da zaustavite krvavitev. Če ste bili predolgo na mestu z visoko stopnjo sevanja, boste morda morali jemati zdravila za zmanjšanje ravni sevanja. Zelo pomemben je tudi spanec, potreben je, da se junak počuti krepko in pripravljeno na nove izzive.

Med premikanjem skozi nevarna mesta vam bo pomagalo prepoznati anomalije tako, da boste pred seboj metali strele, tako kot v dobrih starih časih. Če še niste igrali prejšnjih delov, potem ne veste, da so anomalije mesta, kjer je povečano sevanje ozadja, zakoni fizike delujejo drugače in se jim je bolje izogniti.

Za tiste, ki želijo biti ustvarjalni, je na voljo priročen urejevalnik skriptov, samo namestite igro.

Možnost igranja na spletu z drugimi igralci bo implementirana v načinu za več igralcev, ki se bo kasneje pojavil v Stalker 2 brezplačno kot posodobitev. Ta način zahteva, da je računalnik povezan z internetom.

V času pisanja besedila polna izdaja še ni bila in je možno samo prednaročilo igre, ko pa preberete besedilo, je igra najverjetneje že na voljo vsem.

Stalker 2 brezplačen prenos, žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na uradni spletni strani razvijalcev ali na portalu Steam.

Če imate radi strelce, potem ste verjetno preživeli veliko ur igranja prejšnjih delov Stalkerja, v novem delu pa boste našli še več nevarnih dogodivščin in težkih nalog!

Minimalne zahteve:

OS: Windows 10

Procesor: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K

Pomnilnik: 8 GB RAM

Grafika: AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB

Shramba: 150 GB razpoložljivega prostora

Dodatne opombe: SSD

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more