Zaznamki

Splinter Cell: Blacklist

Alternativna imena: Splinter Cell: Blacklist

Igraj Splinter Cell: Blacklist - je nov projekt, ki ga je ustvaril podjetij - Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto. Založnik te igre, je predstavil nič manj znanega podjetja - Ubisoft Entertainment. Igra je bila ustvarjena in sprosti v letu 2013, v letu. To je dva tisoč trinajsto leto za številne igre izjemno pomembno leto. Treba je omeniti, da je leta 2013, leto izkazalo veliko iger, vendar je to - je najbolj priljubljen! Ta igra bi pritegnili pozornost veliko število igralcev iz celega sveta. Splinter Cell: Blacklist pc zelo zanimiva tekma. Praviloma takoj, ko igralec pride v igro, je takoj spozna, da so razvijalci dali vse od sebe! Neverjetno količino računalniških podjetij, razvijalci se trudijo ustvariti mojstrovino, vendar ne vedno, so ti poskusi kronana z uspehom. In podjetja, Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto - Izkazalo se je, da ustvarite igro, ki je postala tako nova in zanimiva in razburljiva, in nepozabno! To je neverjetno delo, ki ga opravljajo razvijalci - je vreden pohvale!

Verjetno vsi se vpraša - v Splinter Cell: Blacklist kako igrati? Vendar pa bomo, seveda, vam povem na kratko, kako in kaj bo zaseden med igro.

Takoj, ko se začne postopek v igri, prva stvar, ki po zagonu igre Splinter Cell: Blok - boste takoj videli malo promo video. V tem videu boste videli, kako malopridneži poskušali napasti Združene države Amerike, da ustvarite to čudno, nekaj zelo groznega. Naredite vse prebivalce te države, da poklekniti. Zastrašiti. Za to grozno roparja začela pripravljati morilskih napadov. Vaši nasprotniki so začeli podirati osnove ameriškega veleposlaništva. Vaša naloga je, da shranite veliko državo! Morate preprečevanje terorističnih napadov, da bi kri miroljubne ali nedolžnih državljanov - ne shed! Da ljudje lahko varno hodi na ameriških tleh in se ne bojijo. Med igro boste videli seznanjeni s tabo, Sam. Pravzaprav je moral upokojiti, vendar še vedno, da je tukaj. Kar je najpomembneje - da se ni izgubila boj spretnosti, ki vam bo pokazal misijo kratek trening.

Verjemi mi, boste zagotovo morali prenesti Splinter Cell: Blok. To je neverjetno vznemirljiv projekt. Vabimo vas, preden se vključijo v proces nalaganje iger na internetu, da vidim, Splinter Cell: Blacklist video. Ogled različnih predstavitvenih videov, da boste uživali vse, kar vam lahko ponudimo igro. Pogledate na osnovno poslanstvo, da nekaterih prvih korakov v igri. To se bo povzpela in informativne narave! Ko pogledaš Podjetju, lahko nadaljujete neposredno prenesete igro. Odjaviti uradni spletni igri je - (http://splintercell. UTD. com / črni / en-us / home /), pred nalaganjem ček - Splinter Cell: črno listo sistemskih zahtev, če je vaš računalnik izpolnjuje te zahteve, potem lahko začnete tiho swing igro.

Priporočamo vam, da preverite preneseno datoteko in ne vsebuje virusov. To bo zagotovilo varnost vašega računalnika in se preveri, ne bo veliko časa. To je zelo pomembno, da naredite, preden ste razpakirati datoteko. Ko boste videli, da je datoteka "čist", lahko varno namestiti igro na vašem računalniku in uživajte v igri razsežnosti!

Želimo vam veliko sreče! Imate vso potrebno delo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more