Zaznamki

Spec Ops: Line

Alternativna imena: Spec Ops: Line

Game Spec Ops: Line - je multi-platformo igra v žanr vojaške akcije od razvijalcev Yager razvoj, objavljenem 26. junij 2012. Localizer na ozemlju Ruske federacije je 1C-SoftKlab, ki je izšla v igro v ruščini hkrati s svetovno premiero. Fantje iz Yager ustvaril precej dobro igro. Če začnete igrati Spec Ops: Line, potem zagotovo, koliko boste strinjali, da je zgodba v tej igri res izstopa!

Torej, v igri Spec Ops: Line zgodba o dogodkih, pa glavni lik, ki mu tu je kapetan M. Walker. On kot vodja skupine borcev vrgel v Dubail da zato, ker pogosto neverjetno močne in dolge peščeni viharji prekriti s peskom, tako da živijo v njej postalo neznosno. Večina domačinov je uspelo vzeti ven iz mesta. Zdaj Duban za nekaterimi ljudmi in Maroderstvo pasovih. Ko v osrednjem delu štab 33. bataljona shtatovskie vojsko Dubail temeljijo pod poveljstvom polkovnika Conrad. Po šestih mesecih popolni tišini nenadoma prihaja od polkovnika sporočila misije privzeto evakuacijo. Da bi razjasnili situacijo, in reševalna akcija v mestu, poslala posebno skupino, "Delta" pod poveljstvom Walker. Ker je že v Duban, nemirov se zaveda, da so prišli v pravi nered boj.

Game Spec Ops: The pc Razvijalci Line bil zasnovan tako, da ima različne konce. 4 možnosti, ki so na voljo za igralce dokončanje igre. Točka prehoda variantnih končičev, ki se nahajajo v zelo zadnjem poglavju, in ni se ga med tekmo ne vplivajo na delovanje igralec. To je tisto, kar igro ponudil konce

1. Kapetan M. Walker omogoča sam polkovnik Conrad ubil, ali je storil samomor, govoril s polkovnikom

.

2 Kapetan M. Walker se je odločil, da bi ubil polkovnika, nato najem enoto, ki jo prinaša domov.

3. Kapetan M. Polkovnik Walker se je odločil, da bi ubil in so ubiti v streljanju z reševalno ekipo.

4. Kapetan M. Walker se je odločil, da bi ubil polkovnika, nato pa odstrani vse borce za reševalne ekipe, in se odloči, da ostanejo v Duba.

Če se še niste odločili, ali naj Spec ops: Download Line, potem vam priporočamo, da najdete na internetu o Spec Ops: The pregled Line. Po branju številne mnenja kritikov in izkušenih igralcev, kot tudi videnje pregled video posnetke in igre prikolice, bo lažje odločiti, če boste morali prenesti in namestiti na vaš računalnik.

Namestitev igro in začeli igrati, boste spoznali z naslednjimi znaki:

1. Snela "Delta" - Kapitan Martin Walker, 1. poročnika Adams - Heavy Art. Narednik Lugo - ostrostrelec.

.

2 Damned (33th bataljon) - Polkovnik John Conrad, DJ - vojna dopisnica, mob šef, prvi poročnik McPherson, narednik John Forbes.

3. CIA - Kastavian agenti, Daniels, Gould, Riggs.

V Spec Ops: Poslanstvo Line. Njihovi razvijalci so vstavljeni v igri precej veliko. Začne se z prologu, nato pa 15 poglavij in epilog, tako da kdorkoli bo celo pickiest zabava biti kam naj se obrnejo.

Če ste pritegnila našo zgodbo o igri, nato pa pojdite na uradni spletni strani http://www. specopstheline. com / index. html in prenesete igro. Prepričajte vesel, da preživijo več kot eno uro za prehod te zanimive in zelo solidno igro, ki v vojaškem stilu.