Zaznamki

Duše Chronosa

Alternativna imena:

Souls of Chronos je igra RPG, ki jo lahko igrate na osebnem računalniku. Grafika z dobrimi podrobnostmi v klasičnem slogu, ki spominja na prve igre žanra RPG. Glasba in glasovna igra likov vzbujata nostalgijo po 90. letih.

Dogodki v igri se odvijajo petnajst let po apokalipsi. Svet med to katastrofo ni umrl, ampak se je za vedno spremenil. Pokrajinsko mesto Astella, ki se nahaja v odročnem kotu cesarstva Valois, še vedno čuti posledice katastrofe.

Uradne oblasti so izgubile vpliv na razmere in zaradi tega prihaja do pogostih spopadov med lokalnimi tolpami, skrivnostnimi zunanjimi silami in kriminalnimi združbami. Stvari so tako slabe, da bo čarobni svet zdrsnil v globalne konflikte, ki lahko povzročijo nepopravljivo škodo civilizaciji.

Upanje sveta je nova vrsta prebivalcev, obdarjena s super močjo nadzora nad časom. Ta bitja se imenujejo Chronos, le oni lahko ustavijo bližajočo se katastrofo.

Glavna lika sta fant po imenu Sid, ki je skoraj umrl v nesreči, in dekle Torii, ki ima posebno darilo Chrono.

  • Zberite ekipo podobno mislečih ljudi iz prebivalcev Astelle
  • Raziščite domišljijski svet in ugotovite, kaj lahko storite, da ga rešite
  • Premagajte sovražnike, na katere ste naleteli, da dokončate svojo misijo

Igra bo všeč predvsem ljubiteljem klasičnih RPG-jev in ljubiteljem animejev. Takih igralcev je kar veliko, ker je občinstvo igre široko.

Tudi če še nikoli niste igrali prvih RPG-jev in ne veste, kaj je anime, se ga vseeno splača poskusiti igrati, verjetno vam bo všeč.

Komu igra ni priporočljiva je za tiste, ki ne marajo brati. Pogosto boste komunicirali s prebivalci čarobnega sveta, zato bo veliko dialogov. Brez številnih pogovorov ne boste mogli pridobiti podpore lokalnih prebivalcev in iz njih sestaviti bojno pripravljene enote.

znakov se premika po svetu v realnem času. Med bitkami se igra preklopi na potezni način, ko si vaši bojevniki enega za drugim izmenjujejo udarce z nasprotniki. Namesto napada lahko uporabimo zdravilne in druge uroke.

Zaplet je precej dolg, zmožen presenečenj in nepričakovanih preobratov.

Poleg nalog z zgodbami lahko opravljate stranske naloge. To vam bo omogočilo, da si hitro naberete dovolj izkušenj in dvignete raven članov ekipe. Ko dosežete višjo stopnjo, boste lahko izbrali, katero od razpoložljivih veščin boste izboljšali ali se naučili novih veščin.

Orožje in magični artefakti prav tako vplivajo na moč moštva. Izberite pravo opremo za vsakega od borcev.

Do konca zgodbe boste popolnoma prilagodili ekipo svojemu slogu in igra Souls of Chronos bo postala zanimivejša. Samo če zagotovite, da bo vsak od borcev na bojišču opravljal naloge, ki so mu dodeljene, boste lahko premagali vse šefe in rešili čarobni svet.

Brezplačen prenos igre Souls of Chronos na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na platformi Steam ali na spletni strani razvijalca.

Takoj namestite igro in rešite čarobni svet s Chronovim talentom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more