Zaznamki

Sinovi gozda

Alternativna imena:

Sons of the Forest nenavadna detektivska streljačina z elementi grozljivke. Igrate lahko s tem računalnikom. Grafika je zelo dobra, svet izgleda realistično. Glasba ustvarja atmosfero skrivnosti na pravih mestih v zapletu. Liki so profesionalno ozvočeni.

V misiji zgodbe se vaš junak znajde na otoku, ki je veljal za nenaseljenega. Njegova naloga je najti in vrniti izgubljeno milijardo zaradi letalske nesreče. Toda med prehodom se izkaže, da najti in vrniti denar sploh ne bo enostavno, saj otok naseljujejo kanibali, ki jim ni všeč, da bi nekaj pojedli s svojimi tovariši in vami.

  • Raziščite kraj nesreče in pomagajte preživelim
  • Pridobite orožje in druge predmete, ki bi vam lahko prišli prav
  • Preučite svet okoli sebe, da bi razumeli, kaj se dogaja
  • Zgradite varno zavetje
  • Ne dovolite, da krvoločni mutanti ubijejo vas in vaše prijatelje

Igra je precej težaven simulator preživetja, kjer vas in vašo ekipo nenehno lovijo.

Čaka vas veliko bitk z demoni in mutantnimi humanoidi. Sistem boja je napreden, vendar vam bo malo treninga na začetku igre pomagalo obvladati začetne veščine. Na več načinov je izid boja odvisen od orožja. Uporabite sekire, nože, pištole in celo granate. Morda se zdi, da bitja, ki živijo na otoku, nimajo možnosti proti takšnemu arzenalu, vendar to ni tako. Za zmago boste morali napeti vse moči. Eksperimentirajte z različnimi vrstami orožja, dokler ne najdete tistega, ki ustreza vašemu slogu igre.

Zelo koristno bo imeti s seboj dobro svetlobno napravo. Na otoku je veliko ječ, ki jih lahko raziščete in to boste lažje storili z dobro svetlobo.

Orožje za bližino bo poleg uporabe v boju uporabno tudi pri gradnji zaklonišč. Sekira je še posebej uporabna za obdelavo lesa.

Zavetišče je lahko poljubne velikosti. Če želite, lahko zgradite celo ogromen dvorec, v katerem boste udobno živeli vi in vaši spremljevalci. Poskrbite za najboljšo varnost, zanesljiva ograja okoli doma zagotovo ne bo odveč.

Igranje Sons of the Forest ni priporočljivo za mladoletne in vtisljive ljudi. Veliko je nasilnih in šokantnih prizorov.

Pokrajine so čudovite in izgledajo resnično, če ima računalnik, na katerem se izvaja igra, dovolj zmogljivost.

Pri iztrebljanju demonov ne pozabite na hrano, nabiranje jagod, lov in ribolov. Razvijalci so poskušali narediti proces preživetja čim bližje realnosti.

Igra spreminja čas dneva in celo letne čase. Pomembno je, da si zagotovite dovolj drv in živil, preden nastopi zima in postane težko dobiti zaloge.

Sons of the Forest brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na uradni spletni strani razvijalcev ali na portalu Steam.

Če imate radi igre simulacije preživetja, začnite igrati takoj! Poleg boja proti naravi, v tem primeru, boste našli veliko nevarnih sovražnikov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more