Zaznamki

Sonic Generations Nostalgija Edition

Alternativna imena: Sonic Generations Nostalgija Edition

Procesor: Intel Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Grafična kartica: 512 MB pomnilnika

Disk Space: 11 GB

Game Sonic Generations je bil razvit z oblikovalci in programerji Sega do 20. obletnici ene izmed najbolj priljubljenih likov v računalniški svet - jež imenom Sonic. Sonic Generations je izšla skoraj vse obstoječe igralne platforme, in parcela je bila izvedba fans pogumen hitrost ježa na vseh delih serije igre, ki se sklicuje vsako od svojih dogodivščinah. Igra usmerja protagonist v času vseh prejšnjih delov igre, začenši s prvim, v nekaterih lahko potuje sama spoznala.

Computer potovanje

Omeniti je treba, da je razvoj iger za različne platforme nekatere razlike med različicami konzolo, tisto, ki je izšla za osebne računalnike. Torej, Sonic Generations PC ima več pomembnih razlik. Prvi je preprosto navigacijo skozi igro ravni, svetov, od katerih se je mogoče dostopati iz posebne lokacije svetovnih ravneh izbor, močno spominja na začetnih stopnjah prvih delih igre Sonic. Navigacijske prva stopnja Sonic Generations je popolnoma interaktiven, lahko to storite vse, kar je enako kot v vseh drugih - Run, skok, interakcijo s predmeti, ki nas obkrožajo, edina stvar, ki je ni v začetni stopnji, tako da lahko sovražniki in se premikate brez varno, da posrnuti drugim mutantom ali spustimo na konice. Sprva so igre Sonic Generations nam daje izbiro skoraj brezbarvna svetovni ravni, ampak kot ste napredka skozi barve bo postal svetlejši in bo odprl nove ravni, knjigovodska junak v klasičnem svetu, je Sonic, moderno in pozneje odprli tretjino svet - era Dreamcast.

Sonic Worlds

Vse tri partije na svetu med seboj razlikujejo, vendar ohrani celotno atmosfero. Vsaka raven katerega koli od sveta, bo sestavljen iz štirih med seboj povezanih epizod, vsaka stopnja se bo odprla po prehodu prejšnjega, in ni važno na kateri bo svet obravnaval ta nivo, Igra ima strog red. Po prehodu v sodobnem svetu, ko lahko Sonic zmago glavni šef sodobnega sveta Sonic odprt in bonus četrti svet, ki je napačna mehanizem, v katerem mora glavni junak zbrati sedem kaos smaragdi. Ko bodo vsi kamni zbrani, in mehanizem, ki je določen, lahko dostopate do bitko z lopov vseh igralnih svetov.

Bonusi

V vsakem od aktov na vseh ravneh igre bo skriti bonus Red Star Ring, ki bo dal priložnost, da se odprejo nove, še neraziskane prejšnje spretnosti, povečati svojo vožnjo hitrost ali višino skoka junak ali dodati nove vrste napadov, kar je ne samo, da dela za vas na potovanje . Moral bi biti previdni, saj lokacija petih cenjenih obroči boste odkrili eno od številnih prijateljev Sonic, majhnem oknu pred vsako epizodo. Ko gre skozi vseh ravneh, igra se ne bliža koncu in pred predvajalnik se bo odprl dodatne misije, kjer se lahko igrajo ne samo Sonic, ampak tudi druge znake, ki opravljajo posebne naloge in dobili nekaj dodatnih nagrad.