Zaznamki

Konfliktov. umetnost vojne

Alternativna imena: solders Inc.

Conflict Game Art of War - boj za oblast.

Conflict AVP - strategiya Art of War, za tiste uporabnike, ki želijo ustvariti svoj ​​močan moderno vojsko in dobili status vojaškega voditelja in neprekosljivo mudrogo pravitelya. Posebnost te posebne brskalnika večigralskih spletnih iger je, da ljudje tukaj se borijo med seboj, ni Orke in škratov imajo vojaška oporišča, pehota, težka oklepna vozila, letala in ni pravljica znakov.

Vse akcija poteka v izmišljeni afriški državi. Obstajajo minerali in redkih virov, in igralec, ki lahko nadzorujejo rudnike in moč, bodo mogli popolnoma izključiti svet. Vendar pa ni vse tako preprosto v tem svetu je velika konkurenca, družbe in države, brez upoštevanja lokalnih skupin in tolp, želijo, da bi dobili, kar želijo. Zato le skrbno načrtovana strategija za zmago, samo zgradili taktiko bojevanja in pametno razporejanje virov znotraj vojaške baze bo igralec, da zavzame stališče, da je treba računati z vsemi drugimi.

igra registracija AVP konflikt je potrebno opraviti, da lahko le pol minute, je potrebno, da pridejo gor z imenom v ustreznem polju e-poštni naslov in geslo za igro, v tej igri ne obstaja postopek potrditi poštni naslov, takoj po teh preprostih korakih, lahko nadaljujete v fazi učenja.

 

 

Lastnosti AVP konfliktov.

Od zelo prvi pogled, bo uporabnik videl odlično kakovost igre. To je jasno vidno, vse podrobnosti in pokrajine, celo gladko površino žgoče sonce žgalo zemljo. Musical dogovor zapiše ozadje, daje razpoloženje in zvočne učinke dopolnjujejo realizem, kaj se dogaja na zaslonu računalnika.

Ukrepi v igro Art of War konfliktov začela z dokaj podrobna navodila. Igra ima več virov, potrebnih za razvoj:

    Gorivo
  • ;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse so potrebni te vrste sredstev za začetne gradnje tima, vojaške, varnostne in virov stavb, s katerimi v prihodnosti bodo za izgradnjo in krepitev vojska je pripravljena soočiti nasprotnike.

V zgodnjih fazah, razvijalci ne prizanesel najbolj dragoceno igro valuto - diamanti, tako razpolaga z njimi je zelo previden, saj se na višjih ravneh bodo dobili ni tako enostavno, in jih bodo morda potrebovali za veliko.

Cilj igre ustvariti učinkovito in močno vojsko, da izkoristijo nadzor vseh novih ozemelj so bogata z dragocenimi viri, vendar lahko igralci izberejo druge načine, da razvijejo svoje pododdelke. Brez vojne Soldiers Inc. ni storil, če uporabnik sam ne bo napadel, bo morala zgraditi močno obrambo, ali iti po diplomatski poti s podpisom pogodbe za obrambo ali nenapadanju.

V igri, poleg realnih kandidata so pred računalnikom, in obstajajo virtualne nasprotniki. Boti so lokalne tolpe, ne oklevajte, da napad, čeprav se lahko njihove čete in ni zelo močna, prinese težave.

Art of War Game nasprotju z delitvijo sil - in ofenzivnih. Kaj vojska okrepiti strategije je odvisno od izbire igralca, temveč v nenehnem pomanjkanju sredstev, ki se lahko polnijo v napadu na drugih podlagah, zaradi česar je igra bolj agresiven in zanimiva, ker preprosto nihče ne bo dotaknil. Še en čudovit dar od razvijalcev bunkerja, je mogoče skriti vojakov in sredstev ter po kopičenje sil nenadoma govoriti na nasprotnika.