Zaznamki

Soldiers Inc: Mobile Warfare

Alternativna imena: Soldiers Inc

Game Soldiers Inc Mobile Warfare vojno zaradi vojne.

Podjetje Plarium je postalo slavno razvijalec vojaških in gospodarskih strategij, v svoji zbirki pa je vedno več novih mojstrovin. Soldiers Inc Mobile Warfare je bil nadaljevanje igre Conflict, ki je bil izdan leta 2013. Z novo tehnologijo smo ustvarili novo serijo. Simulacija lokacij in znakov je potekala z uporabo izboljšane 3D grafike, za animacijo pa so bili uporabljeni 3D skeni in zajemanje gibanja.

Soldiers Inc Mobile Warfare lahko prenesete brezplačno, vendar nekateri dodatki stanejo. Za varnost nakupov v nastavitvah je bolje dati geslo in nikomur ne povedati.

Zazmet igre.

Events se odvijajo leta 2037. v državi, ki so jo izumili avtorji Selve de Fuego, ki je v Južni Ameriki. Številni vojaki se tukaj z enim ciljem, da bi dobili formulo"Panacea"in razumeli, kako nevaren je.

Created cepivo Corporation"Phoenix", ki pravi, da njihova najdba bo rešila veliko težav. Njegov učinek na človeško telo je edinstven, ki zbira fizične in mentalne podatke. Ko pridobite prednost pred drugimi, lahko hitro izkoristite moč, uvedete svoj red in celo poveste svetu. Od antičnih časov so mnogi to iskali, zdaj pa obstaja resnična grožnja, da bo formula spadala v roke zloglasnih zlobnikov.

Po izumu znanstvenikov se je razvila resnična vojna. Organi so trčili z lobijami, korporacijami, uporniki, državnimi in zasebnimi vojskami. Igralec izbere stran in vodi naslov, Selva de Fuego prepusti kampu na prostem območju in ga razvije v utrjeno bazo.

Različica brskalnika vam omogoča, da prenesete Soldiers Inc Mobile Warfare na vaš računalnik. Nikakor se ne bo razlikoval od mobilne različice, ki ima enake značilnosti:

  Težine procesa igranja.

 • Vabilen za prosti proces igre
 • Dost do več jezikov
 • Odlična grafika s podrobnostmi v 3D
 • Privlačen boj
 • Sodelovanje v misijah
 • Ustvarjanje povezav
 • Podpora za enega igralca

Game Soldiers Inc Mobile Warfare zamenja vojaške operacije z trenutki predaha, tako da boste lahko pozorni:

 • Events Resources
 • Vrt vojakov in opreme
 • Skupna oprema
 • Za študij spletnega mesta
 • Distribucija nalog

Vedno se morate zavedati, da sovražnik nenehno gradi svojo moč. Da bi ga preprečili, potrebujete tudi hitre rezervoarje, hitre zrakoplove, izvidne drone, bojne robote in dobro usposobljene vojake. Ne pozabite raziskati okolice. Zahvaljujoč izvidništvu, ne samo zagotovite pristope na bazo, ampak je mogoče najti tudi najdišča mineralov ali najti predpomnilnik s pomembnimi artefakti.

Pomembna vloga opreme vojakov. Igra Soldiers Inc Mobile Warfare vam omogoča uspešno kombiniranje razpoložljivih predmetov uniform in orožja. Ustvarite lahko učinkovit model skoraj neprenosljivega, mobilnega in taktično popolnega bojevnika. Za dosego cilja izberite, kakšno bo vaše vedenje. Včasih je bolje napadati najprej z uporabo učinka presenečenja. Še enkrat je bolje, da se branite, z uporabo značilnosti območja za sebe za dobro.

Game Soldiers Inc. prevzame aktivno sodelovanje z drugimi igralci. Z nekaterimi je treba skleniti prijateljske sporazume in ustvariti zavezništva, drugi pa se bodo spremenili v ostre sovražnike. Udeležite se se lahko tudi na turnirjih, opravite poizvedbe in prenesite kestre, da dobite dragocene nagrade za dosežke. Morda vse, glavna stvar ni, da se ne bi odrekli!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more