Zaznamki

Sniper: Ghost Warrior

Alternativna imena: Sniper: Ghost Warrior

Game Sniper: Ghost Warrior - računalniške igre razvijalci iz Varšavskega Mesto Interactive, ki se sprosti v luči začetka poletja 2010 Poljsko podjetje je vojaško strelec od 1. osebe. Tukaj boste videli čudovite posebne učinke, in učinek njihove prisotnosti v monitorju. In to je verjetno posledica dejstva, da so razvijalci sprejeti svojo igro na precej pametno motorja Chrome Engine 4.

Vaš lik - elita oboroženih sil ZDA, ostrostrelec, super-Pro, ki ga je vrgel v sovražnikovo črto, ampak v neki daljni državi. Moč v tej državi zasegli vojske. Navadni ljudje proti vladajoči hunti oboroženi in jim morala pomagati naši ostrostrelca. In moram reči, da je za take a razvijalci naloga v Sniper: Ghost Warrior pc postaviti dober način igranja. To je dobro premišljena nadzor glavni lik, in to vojaško akcijo Igra je zelo pomembno. Po vsem, kar poslanstvo niste opravili, tako dolgo, kot je bil vaš nasprotnik odstrani skrivaj, z najbolj razdaljo. No, to je bil obetaven. Ampak vedno opraviti vse naloge, v "stealth", ki poteka vse sovražnike neopaženo ne uspe. Včasih se bo vaš lik preprosto kratkega stika začeti boj. Boste morali deliti z nemirov policija uničiti različnih zgradb in struktur. Poleg tega so razvijalci delali zelo kul poslanstvo, ki ga ni treba uničiti enega sovražnika, ampak več nasprotnikov naenkrat. Fantje iz mesta Interactive storil vse, da bi poenostavili postopek za izvedbo teh misij, oznake na nek način tudi, da je treba uničiti na prvem mestu cilje, in ki po njem. In ni nujno, da je primarni cilj v neposredni bližini napadalcev. Torej, če se boste odločili za Sniper: Ghost Warrior prenos in namestitev na vašem računalniku, poskrbite, da bodo takšne misije je pomembno, da se "odstrani", da je borec, ki je nekje na oddaljenih pristopov, vendar hkrati stoji zraven s "gumb za alarm." Različne misije (jih šestnajst v igri), ki jih bodo razvili taktike za določeno situacijo. Ena taktika je, da se, če je to potrebno, da se uniči vodja sovražnika, če je to potrebno, drugo taktika, da ogroža vojaških objektov ali stavb, in povsem drugače, bi morala delovati, če bo del pristanek stranko, napad v globokem zadnji strani sovražnika taboru nasprotnika.

Za Sniper: Ghost Warrior igro in opravlja vse naloge, obstajajo štiri vrste ostrostrelske orožja. Streljaj od teh pušk bi morala biti sposobna. Ker bo, da bi zadel cilja potrebno upoštevati usmeritve za kroglo, tako da popravek za hitrost in smer vetra, dobro in za gravitacijske komponente.

Glavno orožje igralec različne vrste ostrostrelske puške, Gužva orožje, razstreliva, itd § V igri so 4 vrste ostrostrelske puške. Po razvijalci, je krivulja krogle izračuna po prilagoditvi za veter in gravitacijo. Zanimivo: takoj, ko ste zadeli svoj cilj - fotoaparat takoj začeli izvajati kroglo, ki pluje stran! Še vedno je glavni lik v arsenal eksploziva in orožja za tesnem boju.

Če še vedno ne more odločiti, ali bi morali Sniper Ghost Warrior download, vnesite v iskalno vrstico brskalnika za prikaz Sniper: Ghost Warrior video. Na internetu obstaja veliko prikolic in pregledi tej igri. Ko gledaš te posnetke, se prepričajte, da je igra Sniper Ghost Warrior vredno, da ga preizkusite v svoje roke.

Srečno! Gre za to!