Zaznamki

Mučen krat

Alternativna imena: Dark Ages Svetovna

Časih na spletu - je multiplayer online igra vlog.

Časih Online igre ne zahteva prenos. Boste potrebovali le dostop do interneta in minimalne sistemske zahteve - Dostopnost brskalnika.

Časih Registracija je preprosta in vam ne bo trajalo dolgo. Da bi začeli igrati časih morate biti registrirani

1. Vnesti morate ime in priimek.

.

2 Morali vnesti svojo državo in mesto.

3. Na tej točki, morate določiti spol.

4. Vpiši svojo številko ICQ.

5. Na tej točki, morate navesti več lastnosti o sebi.

6. Napišite kje ste se naučili o časih spletni igri.

Ampak preverita časih v igri po Navedeni podatki ne konča tam. Naprej, boste potrebovali:

1. Daj nam svoj trenutni e-mail.

.

2 Vnesite svoj datum rojstva.

3. Napišite mesto, kjer je bil rojen.

4. Prišli do dveh vprašanj, ki se bodo predstavili na vas v procesu okrevanja gesla, bo prav tako potrebno določiti odgovore. Poskusi, da bi prišli do takšnih težavnih vprašanj, da bi lahko z lahkoto se jih spomnimo, drugi pa od njih ni uganil.

5. Na tej točki je potrebno, da bi prišli do lika vzdevek.

6. Navedite dirko prihodnje značaja.

7. Pomislite na svoje geslo.

Ko boste izpolnili vse postavke časih spletno registracijo in bodo ustvarili nov lik, se lahko potopite v čarobni svet te igre.

Igrajte igro na spletu časih lahko vam predstavnika takšnih dirk, kot so:

• Orki;

• Ljudje,

• Vilini.

Orki - neroden, ampak zelo močna, tako da ne padejo pod roko.

Ljudje - ni zelo močan in agilen. So otroci srečo, srečno vedno jih spremlja, zaščita ljudi pred meči sovražnikov in delaš bitko kladiva stavke smrtno nevarno.

Vilini - večno mladi in brezskrbnih čarobni gozd imetnikom. Niso tako zlahka ujeli. Ples - slog njihovem boju. Obstajajo primeri, ko je nasprotnik na njegov zadnji dih pade na tla, in palček bojevnik brez praske.

Časih online igra ima tri vrste poklicev

• virov;

• trgovine;

• proizvodnjo.

Bo polčasu katere koli od teh poklicev, ki vam pomaga zaslužiti denar igro.

Igrajte igro na spletu težkih časih, ki jih lahko, opravljajo različne naloge quest

• skupaj s prijateljem premagati pošasti so ugrabili dekleta;

• mimo mazes, zbiranje različnih predmetov;

• stavkajo premagati pošasti lokacijo.

Če ste uspešno končati to prizadevanje, poskrbite, da boste dobili bonus v obliki izkušenj, igral denar in sredstva, ki bo koristno za vas v prihodnje kratkem igri.

Igra vključuje tudi tri pogoj lestvice borec

• Zdravje - prikazuje stopnjo svojega življenja;

• utrujenost - vpliva na obnašanje lika v bitki. Bolj ko se utrujeni, manj boste mogli dodge udarce in padel na sovražnika;

• mana - ta lestvica kaže številka na voljo za vas mana.

V nemirnih časih boš igral v svetu, kjer je vsak lik igralec živi novo življenje, iskanju lastne cilje in načine za njihovo doseganje. Ne glede na način izberete, vedno obstaja nekdo, ki vam bo prehod na vaši poti, vendar se prepričajte, da izpolnjujejo tiste, ki bodo tam ob pravem trenutku, bo kril hrbet.

Daj no, bodi dobre volje! Nepremagljiv bojevnik, nadarjeni obrtnik ali podjetnik srečo. Izberite pošteno poveljnika, ki vas bo vodil v bitko, ali tava po svetu sam. Poskusite rop na cestah, vendar ne pozabite, da so lahko potniki močnejši od tebe. Porezano sovražnike svojega klana s prahom in jih prosi za milost. Ne pozabite darilo diplomata, je koristno za vas, tako donosen zavezništvo z nekdanjimi nasprotniki. Tudi z igranjem težkih časih pridobiti hitre prijatelje.

Ta svet vključuje veliko skrivnosti, in vsi so vas čaka v velikih težkih časih. - Vaša naloga je, da izberete svojo lastno pot in ji slediti. Vso srečo vam želim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more