Zaznamki

Skyrama

Alternativna imena: Skayrama

Skyrama Game Online - brezplačno letališče simulator, kjer si postal direktor lastnega letališča.

Za predvajanje Skyrama, morate imeti sistemske zahteve:

Minimum:

• Operacijski sistem Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• Procesor Pentium © III, 1,6 GHz ali (Mac OSX) združljiv računalnik;

• Grafična kartica 16 MB, 32 MB ali več;

• Pomnilnik 265 MB RAM, 512 MB RAM priporočeno;

• verzijo Adobe Flash Player / Macromedia Flash Player 9. 115. 0;

• Internet Explorer od različice 6 in Firefox z drugo različico.

Priporočeno:

• Operacijski sistem Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz;

• Pomnilnik 2 GB ali več;

• grafična kartica NVIDIA GeForce 8800 serija ali ATI Radeon 4800 serija, 512 MB.

Skyrama spletno igro ne zahteva prenesti in namestiti, morate samo prenesti registracijo Skyrama. Pridružite se v igri Skyrama je naslednji:

1. Vnesite vzdevek - ime, pod katerim boste igrali.

.

2 Vnesite geslo in ga ponovi.

3. Določite e-pošte.

4. In sprejeti pogoje sporazuma o uporabniku in postal registriran igralec.

Ko je registracija zaključena Skyrama, odgovorna stvar - za izgradnjo svoje letališče!

Igrajte spletne igre Skyrama ne samo zanimiva, ampak tudi koristno, saj tu zadeystvuete vse svoje organizacijske sposobnosti. Ni omejitve in omejitve za razvoj letališča - brezplačno v svojih fantazijah.

Moraš zgraditi služba škatle za letala in terminali za potnike. V Skyrama na spletu vse temelji na načelu sodelovanja med akterji - bodo mogli organizirati lete med seboj in izmenjujejo dobrine. Letališča na obisku prijatelje in jih povabili na obisk sami lahko vključite vaše letališče v največjem prometno vozlišče!

Igra ima veliko različnih letal in pokrajin. Na vaš okus in opremo opremiti razviti model, ki bo maksimalno individualnost svoje letališče. Okrasitev različne letališke stavbe in pisane predmete bodo pritegnili pozornost novih potnikov.

V Skyrama vsekakor zabavno igrati. Na začetku vaše letališče je zelo majhna in zelo razvita - nima stavbe, ne infrastrukture in samo eno vzletno-pristajalno stezo. Med igro, glavni cilj je, da se spremeni v veliko mednarodno letališče, ki ga opravljajo različne naloge.

Z eno samo vzletno-pristajalni stezi, je treba zagotoviti, da je bila vedno brezplačna. Pravkar pristalo takoj bi morala javnost trak za drugo, dokler pristanek. Po pristanku še eno letalo, dobil majhno pristojbino, ki se je kasneje lahko vlagajo v pridobivanje bolj modernega letala. Takoj, ko zasluži dovolj denarja, poglej v trgovini, kjer obstaja veliko novih letal.

Tudi, razen za uporabo v igri zaslužili denar, so priložnost, da uporabijo svoj denar. Če želite to narediti, morate samo, da jih prevedejo v igri. Tako boste imeli dovolj denarja, ne samo za gradnjo novih luksuznih stavb, ampak tudi za gradnjo parkirišč in avtobusnih postajališč.

Ko ste končali z izgradnjo vseh potrebnih objektov in zaasfaltiruete vzletno-pristajalne steze, bo treba najti načine, da bi pritegnili potnikov. Ena od teh je gradnja svetlih neverjetno stavb. Pri doseganju uspeha potniki igrajo ključno vlogo, zato vse možne načine, da bi jih na tvojem letališču.

Igrajte spletne igre Skyrama nikoli dolgčas - tam je vedno veliko dela: boste morali poskrbeti za vse zrakoplove, za izvajanje preiskave, nadzor natovarjanje in raztovarjanje prtljage, pripravi letalo za naslednji polet ...

Zelo zanimivo opazovati osebnem življenju junakov - bodo lahko izvedeli, kdo je začel naslednjih nove nadzornike in zakaj je pilot sprl z višjim stevardese.

Online igre Skayrama omogočajo zabavo in preživljanje prostega časa. Odpravite se na najbolj oddaljenih majhnih kotičkih planeta - gredo v nebo in osvojiti nove višine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more