Zaznamki

Skyburg

Alternativna imena: Skyburg

Skyburg je nova beseda za virtualni svet iger na srečo

Rusko rusko podjetje Awesomatic Games je še vedno novost pri ustvarjanju MMORPG igrač, vendar je že pridobilo ljubitelje, ki so všeč igri Skyburg. To je resnično eleganten, karizmatičen izdelek v stilu pare-punka, v katerem je najpomembnejše prevozno sredstvo zračna ladja, znanstveniki pa eksperimentirajo z oslovami s psihotropnimi sposobnostmi.

Preden odprete svet z letečimi mesti, mutanti in zombiji po apokalipsi, ki pa niso predstavljeni v temnem ozračju, ampak s humorjem in v risanem slogu risanih stripov.

igralci čakajo na močne nasprotnike, neverjetne nevarnosti in da bi jih premagali, potrebujete lastno floto. Krhka dekleta, rock kitaristi, drsalci, kolesarji pridejo na bojno polje s težkimi palicami, nunčkami, topovi. Čakam vas:

 • Bitke
 • Trade
 • Redni izleti izven mestnih meja
 • Gifts
 • Quests
 • Rudarske in druge naloge

No, kaj je tvoja moč?

Od vas je odvisno, ali lahko preidete skozi Jezersko jezero, prežete z groznimi zombiji in se izogibate smrti. Če so v mestu Skyburg nasprotniki enako močni, potem boste izven njega potrebovali največjo srečo in življenje, da bi nastavili vročino vseh zlih duhov.

To zmaga vsaka podrobnost je pomembna: koliko vojakov je najetih, kako so postavljeni na spletno stran, kakšne veščine uporabiti. Da bi lahko igrali v Skyburgu, se vam ni treba držati ravnanja, ki ga določa zaplet. Vsi koraki so vaša odločitev. Tudi če morate opraviti določeno nalogo, se boste odločili, kako to storite. Po spopadih, poglej podrobneje, kakšne izgube je utrpel sovražnik, kaj si in takoj vidiš trofeje. Ker pa so vaši nasprotniki resnični igralci, bo registracija v Skyburgu, ki vas bo spremenila v prebivalca neba Skyburg.

Izberite točke obrambe in razdelite enote na bojišču: osle, rock kitariste, televizijske robote s propelerji, žele in tri oči in druge. Ko je podan signal za začetek bitke, ne morete več nadzorovati znakov in nekaj spremeniti. Delovali bodo neodvisno in opazovali boste le situacijo, ne boste mogli ničesar spremeniti, tudi če vidite lastno napako pri poravnavi sil.

valuta nebesnega življenja

Brez rezerve zlata, bo težko upreti nasprotnikom in ena od pomembnih točk, ki jih je treba upoštevati, je, da zaslužimo bunce. Vsak dan vstopate v igro in dobite bonus, ki se vsakič poveča. Če prvi dan na vašem računu pade 250 enot, se bo znesek povečal: 500, 1100 V bitkah bodo tudi bonusi za zmage, toda kje jih lahko porabim? Z nadgradnjo vaše zračne ladje boste naredili pravo vojno pošast. Koristno je kupiti vse vrste posebnih sposobnosti, na primer:

 • zdravilna sila za zdravljenje vaše lastne ekipe
 • Močan zračni napad
 • Minimalni ali maksimalni napad
 • Energy
 • Dodatno Life

nekaj lepih besed

IPlayer

Skyburg je zasnovan tako, da ga je mogoče poleg računalnika predvajati tudi na tabletah in mobilnih telefonih. Razvijalci še naprej popravljajo napake, nenehno izboljšujejo izdelek in delajo za prihodnost. Lahko traja nekaj časa, strategija brskalnika pa bo dopolnjena z novimi znaki in funkcijami. Ampak zdaj je lepa. Prav tako je lepo, da vam ni treba dolgo razumeti funkcij in upravljanja, se registrirati, vstopiti in igrati na vaš užitek. In nekaj je za užitek od: lepe grafike, izvirnega stila, različnih akcij, nevsiljiv humor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more