Zaznamki

Saga

Alternativna imena: Saga

Za začetek igranje igre Legend spletu, morate naslednje sistemske zahteve:

· Brskalnik, ki podpira okvirjev in JavaScript;

· Priporočena brskalnik za to igro je Microsoft Internet Explorer 6. 0 ali višje. Opera brskalnik ni priporočljivo, saj je mogoče napačno prikazovanje koli sklicevanja, nepravilno delovanje nekaterih bližnjic;

· Resolucija Minimalni zaslon - 800x600, priporočljivo - 1024x768 .

Da bi začeli igrati Legend, boste morali izpolniti prijavnico. Pridružite Legenda vsebuje več elementov:

1. Vpišite ime značaja;

. 2 Invent geslo. Poskusi, da bi prišli do zapletenega gesla, tako da nihče razen vas ni mogel uganiti,

3. Izbira dirkalni značaj;

4. Izberite seksu značaja.

Legenda online igra poseljena z različnih ras, od katerih ima vsaka svoje prednosti. V legendi na spletu lahko postane član ene izmed dirk, predvidenih

· Ljudje,

· Vilini;

· Škrati;

· Hobita;

· Škrati.

Ljudje so najbolj vsestranskih dirka. Prav tako so razporejeni tako, da kateri koli vrsti aktivnosti. Zaradi narave te dirke je zelo gostoljubni, ampak nikoli ne izgubijo pozornost. Ljudje so enostavno usposobljeni koli orožja spretnosti, ampak izjemne rezultate v borilnih veščinah ne more doseči. Vložijo v gorah ali ravnicah, v bližini rek in jezer.

Zelo lepa Vilini dirka - očitno so kot nalašč. So pametno, dobro znanje čarobnih sposobnosti. Z orožjem, razen čarobni meč, in raje čebulo. Vilini so izobraženi in dobro usposobljeni, prijazen.

Gnomes - pritlikave rase. Živijo v hribih ali v gozdu. Palčki kreativni in imajo na visoki ravni čarovnijo. Ta dirka ima neverjetno ljubezen do zlata in draguljev. So zelo dobrosrčen, vendar ne družaben.

Hobita in palčki kot majhne postave, tako zvita in okretna. Imajo izostren voh in sluh. Čevlji niso nosili, poškodujejo noge ščiti kosmat krzno. Ta dirka, v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom.

Zanimivo je, da igrajo člana Legenda o dirki palčki. Škrati poveča tudi majhen, čokat in neverjetno močna in odporna. Njihov glavni habitat - gore in podzemne jame. Njihova glavna dejavnost je ekstrakcija iz dragih kamnov in mineralov. Poleg tega škratje so specializirani za proizvodnjo visoko kakovostnih orožje.

Legenda Ko je spletna registracija končana, lahko izberete razred znakov. Online igre Legend ponuja veliko izbiro

1. Titan - razvita sila;

. 2 Assassin - razviti spretnosti;

3. Warrior - razviti moč in agilnost;

4. Archmage - razviti razum;

5. Exorcist - razviti modrost

6. Wizard - razvila inteligenco in modrost.

Legend - online igre, ki poteka na območjih, kjer živita krvoločnih in neverjetno scary bitja. Tukaj magic - sestavni del življenja. Moraš se boriti z mnogimi pošastmi, da prenese ogromno zanimivih quests, boste graditi zavezništva in zajemanje sovražnike gradov. Igraj Legend - potem kupiti veliko novih prijateljev, ki vam bodo pomagali skozi igro.

Legenda spletu - to je več sto tisoč lovskih območij in igralne lokacije, kjer boste obiskali med nalog. Veliko delovnih mest, so nevarni, saj lahko boj z nasprotnikom povzroči resne poškodbe. Zato v tej igri je veliko načinov, ki vam omogočajo, da obnovite zdravje vašega značaja. Seveda, zdravje junaka se povrne, vendar je zelo počasno. In ne čakati, lahko uporabite hiter način. Warriors in čarovniki, medtem ko je v učilnici, lahko uporablja vzmeti za okrevanje. Posebna hrane in pijače, ki se prodajajo v maloprodajnih trgovinah in gostilnah, okreva zdravje. Ne da bi porabili denar, si lahko pridobijo energijo iz izvirov, svetišč in drugih virov.

Igraj spletne igre Legend je zelo zanimivo. Pridružite se v igri Legend vam daje priložnost, da se potopite v čarobni svet magije. Imate dober čas in odvrne pozornost od sive vsakdanjega življenja, raziskovanje ogromne prostranost igre!