Zaznamki

SimCity 4

Alternativna imena: SimCity 4

Procesor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Grafična kartica: Direct3D 7

SimCity 4 - poljudno-mesto načrtuje simulator, ki je postala četrta v eni izmed najbolj trajnih strateških serijskih publikacij na računalniškem trgu. SimCity 4 igre imajo širok seznam možnostmi, kjer je na voljo igralec terraforming ustvariti bolj priročen platformo za gradnjo vaše mesto ali edinstveno pokrajino, ki razlikuje svoje mesto od vseh drugih. V SimCity 4, lahko razdeli mesto na posebnih oddelkih in oblikovanje območja - stanovanjskih naseljih, poslovnih centrov, industrijskih območij ter zagotoviti socialno varnost, prevoz in uporabnost sistema za prebivalce vašem mestu.

Game Modes

Kakor v prejšnjih delih igre SimCity serije 4 lahko ponudimo več različnih načinov prenosa, imajo skupne značilnosti, vendar zelo drugačen seznam funkcij. Celoten igranja v SimCity 4 je razdeljeno na tri glavne faze - mode bog, način župana in kartice SIM. V SimCity 4 Način bog vam omogoča spreminjanje terena površino, kjer bo gradila svoje mesto, gore in primerjave pokončna gozd nazaj in pustite, beg reko. Potem ko ste oblikovali spletno stran za vaše metropole in meja poravnave s sosedi, boste lahko začeli gradnjo v načinu župana. Kadarkoli SimCity igra vam bo omogočilo, da hodi po vašem mestu posameznega državljana, ki bo moral ustvariti enoten značaj, sim, da bo živeti v vašem mestu, in uživajo vse prednosti, ki ste jih ustvarili.

Zgradbe v SimCity

Bo izbira igralca, obstaja širok seznam zgradb iz različnih obdobij in arhitekturnih slogov in pravega poznavalca najdete tukaj in art deco in neo-romanskem slogu, in celo ameriško plovilo slog. Poleg tega, tukaj lahko najdete veliko znanih zgradb iz velikih mest na svetu, kot sta San Francisco in Los Angeles. Vsi izmed njih z osupljivo natančnostjo v tridimenzionalne modele, ki so bili prva uporaba tridimenzionalne grafike v igrah na seriji. Grafika sistem omogoča struktura čim bolj povečati svoje mesto in jih obravnava zelo podrobno, in to bo možno le podnevi, vendar ponoči, ko videz vašega mesta napolnjena z bleščicami luči in reklamnih napisov, da bo videti resnično nepopisno. Nasičen Vse to vizualno raznolikost vzdušje v velikem mestu, bo dopolnjen čudno natanko ujema glasbe in zvočnih zapisov, kjer mirno in sproščujoče glasbe boste slišali zvoke iz tvojega življenja metropole.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more