Zaznamki

SimAgri

Alternativna imena: SimAgri

SimAgri Igra je spletni simulator in eden od iger na kmetiji. V tej igri boste morali, da razvijejo svoje kmetije, skrb za različne kulture.

V igri SimAgri registracija je zelo preprosta. Za registracijo v igri SimAgri morate dokazati naslednje:

1) Vpišite uporabniško ime in geslo.

2) Dajte nam vaš e-poštni naslov in strežnik, na katerem želite igrati.

Igraj igro SimAgri si lahko izberete eno ali več dejavnosti, ki so povezane s kmetijstvom

- Izbor: Izberete lahko eno od številnih vrst in pasem. Govedo, prašiči, koze, ovce, zajci, kokoši, pegatke, ameriška Buffalo, ki jih imate, da skrbijo za vsak dan.

- Gojenje: Lahko se odločite, da raste pšenica, koruza, pesa, soja in še več. In tudi, na primer, lahko poskusite sadovnjak z jablanami.

- FWF: FWF pomeni agrofirmovye delo. Ali nudite storitve za druge kmetijske dejavnosti kmetov kot sejanje, oranje, gnojenje in še več.

- Prevoz: Lahko postane prevoznik izvajalec. Boste nadzor vaš tovornjak ali drugo prevozno sredstvo.

- Prodajalec Kmetijstvo: kmetijska mehanizacija prodaš na druge kmete. Nakup, prodaja, popravilo, najem opreme.

- Livestock Center: Odgovorni boste za izvajanje umetnega osemenjevanja za druge kmetije. Morate najti najboljše plemenske živali, semena vzorci osemenitev govedo.

- Kmetijska zadruga: Vi nadzirate kmetijsko zadrugo, ki ponujajo zemljišča na druge kmete v okviru pogodbe za nakup in prodajo svoje hrane in poljedelsko pridelavo s sodelovanjem.

Begin SimAgri Igraš kot sledi:

1. Najprej morate naročiti Simagri. Vpis je brezplačen in traja manj kot nekaj minut. Ko se prijavite, lahko takoj začnete igrati.

Ko ste prijavljeni, vaš prvi korak je, da izberejo kraj, kjer boste opremili svojo kmetijo. Če želite to narediti, izberite regijo in nato oddelek / provinco.

Lahko kupite hiše, domače živali, stroji, zemljišča, itd In potem začeli upravljati svoje kmetije.

Lahko kupite tudi posebno Simpass, ki vam bo dala prednosti in nove možnosti, ki bodo omogočili optimalni virtualni kmetiji.

Lahko kadarkoli odjavite. Vaš račun bo ustavil in vsi podatki izgubljeni. Poleg tega, če bodo razvijalci igre ugotovili, prevaro, več računov, tvoj račun bo izbrisan ne glede na to, ali ste imeli Simpass ali ne.

SimAgri spletno igro, ki temelji na načelu, kot tudi vse druge ribogojnice. Boste morali kupiti živali in rastline, skrb za njih, žetev in ustvariti dobiček.

Prijavi SimAgri v igri za brezplačno, izboljšali svoje posesti, igrajo pošteno, in se za zmago!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more