Zaznamki

Silent Hunter 5

Alternativna imena: Silent Hunter 5

Sistemske zahteve:

Procesor: Intel Core 2 Duo 3. 0G GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 10 GB

Silent Hunter 5 - simulatorja pomorskih bitk, kjer igralec dobi priložnost, da se počutijo kot kapetan podvodno bojne ladje. Peti del slavne serije, poimenovan Silent Hunter 5 je znan kot njegov predhodnik, treh glavnih komponent - prisotnost v celoti ponovno vzpostavljen na podlagi realnih vzorcev nemške podmornice, najširšem obsegu ukrepa, kot tudi polno težo geypleya prirojenega edini pravi simulator. Igre Silent Hunter 5 se upošteva vse možne dejavnike, ki so bile potrebne kapitana podmornice med drugo svetovno vojno. Večino časa boste porabili za skeniranje podvodne globine v iskanju potencialnega sovražnika in poskusite pogledati na površini vojne ladje sovražnika flote, tako hitre torpedo napad, da je na dnu.

Sprehod skozi predele

Game Silent Hunter 5 ima priložnost, da se osebno opazovati dejanja svojo posadko. Ta možnost je na voljo, začenši s tretjim delom, pa so bili na voljo za ogled ni vse kotičke vašega podmornica. Zdaj ste v vlogi kapitana se lahko sprehodite skozi predelkih ladje in se prepričajte sami, je moralo svoje posadke, saj so pripravljeni na bližnjem napad, če ni utrujenost ali nezadovoljstvo. Igre Silent Hunter 5 bo omogočilo tudi majhni, da imajo dialoge s člani ekipe, kjer boste lahko izvedeli na preprost pogovor o zdravju žene mornarjev, pisma ljubljeno osebo, in tako itd Ampak to ni zabava za najbolj pomembno v igri, in celotna ladja lahko prenese s torpedi na repu je lahko nekaj minut in teme za komunikacijo z mornarjev in častnikov hitro začeli ukvarjati, zato poudarek stoji neposredno upravljanje ladje in opravljanju svojega ukaza Težave v voznem parku.

Skladnost

V Silent Hunter 5 se bo igrala pomembno vlogo ne le odnose v skupini, temveč tudi osebne lastnosti vsakega od članov posadke. Silent Hunter 5 Igra vam daje priložnost, da dajo naročila neposredno za vsakega člana ekipe, temveč tudi ogled seznama v posebnem nizu prednosti vsakega izmed častnikov in moških. Mornarji torpedo Predel bo polnil hitreje, hitreje izvesti manevrih mehanike in akustiko na večji razdalji lahko prepoznajo potencialno tarčo. Za bo razvoj teh funkcij potrebujete, da bi posebna očala, ki bodo Silent Hunter 5, dodeljene za uspešno izvedbo njihovih dolžnosti kot kapetan za ukrepanje in izvajanje nalog misije.

Plot

Zadeva kampanja se bo začela za vas septembra 1939, dan po začetku druge svetovne vojne. Glavni junak zgodbe bo poročnik Oscar Entvikler. Prva misija v igri bo za vas prologue, usposabljanje in zgodba o prvih dneh vojne veliko podvodno konfrontacije. Naslednji ste pričakovali hude tednom bojna podmornica kapetan nemške mornarice, kjer boste izvajali bojne patrulje, za napad na konvoj s aparatov, upreti podmornic zaveznike. V različnih okoljih igra, kjer se lahko povežete si številne možnosti nadzora, ki jih prevajanje iz priročnika za samodejnem načinu.