Zaznamki

Igra Shini

Alternativna imena: Shini geim
Ljubitelji samurajskih bojev, masivne PvP bitke in anime Bleach bodo osvojili brskalniško igro Shini Game, podprto v japonski tradiciji ustvarjanja podob in dejanj. Pridružite se in postanite rešitelj prebivalcev Seyrateyja.

Igra

Shini: vse se je začelo tako ...

Tudi junaki so včasih poškodovani in potrebujejo okrevanje. Naš pogumen človek je dobil dober udar in nekaj časa je padel iz resničnosti. Ko je prišel, je spoznal, da se ne spomni veliko. Da bi premagal amnezo in se okrepil, bo moral vložiti veliko energije, da bo spet postal polnopravni bojevnik in oživiti mesto vodnikov duš. Poveljnik mu povelje v svet živih, kjer se bo srečal z resničnimi tovariši in prijatelji ter se bojeval s sovražniki in groznimi pošasti.

Po začetku igranja igre Shini morate zbrati ekipo vojakov, raziskati nove prostore, opraviti veliko misij in pridobiti izkušnje z veščinami, izboljšati svoje lastnosti, dobiti orožje in nadgraditi uniforme. Pri črpanju vam bo pomagalo:

  • Akademija Shinigami
  • S S
  • Orožje
  • Ustreli Hogek in Rayatsu
  • Soul Stones minirano v Dogodkih

Premikanje v parceli, boste prejeli darila, bonuse in boste lahko samodejno iskanje poti.

Izberemo junaka in ustvarimo sliko

Vsak potencialni samuraj potrebuje registracijo v igri Shini, po kateri lahko postane eden od treh junakov:

  • Kido je pravi intelektualac. Njegove analitične in logične sposobnosti so že močno orožje, ki mu nasprotuje sovražnikom.
  • Kiken straši nasprotnike, spretno manipulira z dvoročnim mečem. Mlad je, pameten in neutrudljiv, zaradi česar je dragocen bojevnik.
  • Reydzin je fenomenalno lastnik čebule. Hitrost, s katero pošilja puščice proti sovražniku, je neverjetna.

Vračanje v enega od junakov, ustvarjanje njegove podobe, poskušanje na obraznih potezah (oči, lase, oblačila) in oblačila.

Razširite okolico z nakupom znakov v konobi ali dokončanjem nalog. Če je na voljo dovolj posameznikov, razdelite svoje vloge v ekipi za boljše ravnotežje moči. Prva vrstica je glavni val agresorjev, drugi pa aktivno uničuje sovražnika, tretji pa deluje z magijo. Preučite lastnosti vaših podrejenih in glede na njihove značilnosti poiščite pravo mesto za njih.

Bori se spremljajo s čarobnimi posebnimi učinki. Vse se dogaja hitro, dinamično in sprememba pokrajin nastane zaradi gibanja bojevnikov med svetovi. Heroji strelejo preko polja, prenašajo palico v ofenzivo ali obrambo. Padli bojevniki za njimi puščajo krvave sledi, včasih pa spuščajo artefakte: zanpako meči, vrečke s srebrom, "pasove velikodušnih duš".

Pridobite nekaj denarja za nakup koristnih stvari v trgovini, s čimer boste hitreje zmagali in zaščitili svoje življenje. Izbor se odpira postopoma, saj povečujemo izkušnje in število opravljenih nalog.

Privlačni vidiki igre

V skladu z zgodbo,

Shini Game iPlayer ni daleč od izvirnega vira, ki ne more ne zadovolji navijačev izvirnika. Pred igralci se pojavi pisan, raznolik in obsežen svet, z jasno sledeno, tridimenzionalno in koherentno grafiko. Slike iz risank sploh ne pokvarijo vtisa. Nasprotno, ideja avtorjev je vredna odobritve igralcev, ki lahko dodajo še en biser v osebno zbirko anime iger.

Ikona brskalnika vam omogoča interakcijo z resničnimi ljudmi prek virtualnih likov, ki spreminjajo bitke v tekmovanje logike, hitrosti, taktičnega razmišljanja. Prav tako je lepo, da vsak dan, ki ga preživimo v igri, prinese novo nagrado.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more