Zaznamki

Ostrice sanj

Alternativna imena: Ostrice sanj

Shards of the Dreams v spletu je brezplačen RPG, ki temelji na brskalniku, narejen s pomočjo bliskavice. Za igro ni potreben prenos odjemalca, ampak za razširitev možnosti igre in izboljšanje barvite zasnove je bil razvit program za stranke, ki ga po želji lahko prenesete.

V spletni igri Shards of Dreams se boste poglobili v temen in zastrašujoč virtualni svet, ki je nastal po uničujoči univerzalni katastrofi, kjer pride do spopada med dvema stranema, ki se imenujeta cesarstvo in pustovanje, med katerim obstajata večna sovraštvo in sovraštvo.

Če želite vstopiti v ta svet, morate najprej iti preko Registracije v igri Shards of Dreams. Vnesti boste morali svoj e-naslov in geslo, sprejeti pogoje registracije.

Po registraciji igre Shards of Dreams vstopite v igro, kamor ste vabljeni, da opravite prvo vadbeno nalogo, ki vas bo seznanila z osnovami te igre in vmesnikom. Ta naloga ne zagotavlja le praktičnih znanj, temveč tudi zadostno količino izkušenj.

Spletna igra

Shards of Dreams vabi k izbiri razreda za vaš lik. V tej igri so samo štirje za vsako vojskovalno stran (4 razredi za cesarstvo in 4 razredi za pustovanje): bojevnik, tat, svečenik in mag.

Igrajte igro Shards of Dreams v spletu, lahko svoj razred na Akademiji (Mist Village) spremenite do desete stopnje brezplačno. Po deseti stopnji boste za spremembo razreda morali plačati določen znesek.

Torej, ko ste se že navadili na Skeni sanje na spletu in dosegli drugo raven, se znajdete v vasi Miste, kjer so za vas že pripravili številne naloge. Tu lahko ponudite svoje pustolovske storitve Lovcu, kovaču, Temni osebnosti, Ribiču, gostilničarju in Dorioninemu hlapcu. Poleg tega se boste srečali s Sage Uk, Old Ruder in starim Kasparjem, ki živi na obrobju. Uspešen zaključek njihovih nalog vam bo omogočil, da se približate premiku na naslednjo stopnjo!

Na peti stopnji boste prejeli svoje prve točke, ki jih lahko razdelite med parametre. S spreminjanjem teh parametrov vplivate na naslednje lastnosti znaka:

Strength je moč udara v miru in skupna nosilnost znaka;

Agility je priložnost za izmikanje in možnost kritičnega zadetka igralca;

Physique vpliva na splošno zdravje in vzdržljivost igralca;

Animity je možnost zadetka meleeja (za vse igralce) in dosega (za loke in nekaj urokov);

Sreča je kritična možnost zadetka in povečuje možnost, da bi poškodovali pošasti / prsi;

Inteligenca je skupna količina mana lika.

Vse spletne naloge, ki so na voljo v igri Shards of Dreams, vam bodo ponudile ne le solidno količino izkušenj in denarja, temveč tudi različne stvari, ki olajšajo nadaljnji prehod v igri.

Zelo zanimivo bo igrati Shards of Dreams, saj trenutno obstaja štirideset ravni lika.

Igrajte spletno igro Shards of Dreams, morali boste iti v ječe - to so lokacije, na katerih so zelo resne pošasti, ko jih boste premagali, boste prejeli odškodnino v obliki bogatega plen in nagrade za naloge.

Shards of the Dreams ponuja več variant Dungeon:

Dongeons za solo prehod - zasnovan za enega igralca, vendar je treba opozoriti, da so tam bitke težje kot bitke na površini. Tu so pošasti močnejše, pogosto imajo edinstvene sposobnosti in napadajo v skupinah.

Group ječe (ki niso zasnovane tako, da jih dokončate sami) morate zbrati skupino igralcev zahtevane stopnje, se založiti za različne napitke in hrano, nato pa se lahko odpravite na pustolovščine.

Play Shards of Dreams, lik, ki ima določeno količino rubin, lahko ustvari svoj klan, lahko pa le tiste, ki pripadajo eni od strank (Empire ali Wasteland). Upoštevajte, da ne morete sprejeti igralca druge strani v klan in tudi spremeniti svojo stran, ko ste v klanju. To je mogoče le po odhodu iz klana.

Na koncu pregleda bom povedal naslednje: igra je vredna pozornosti in registracija Shards of Dreams vam bo omogočila, da se potopite v ta domišljijski svet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more