Zaznamki

Shardpunk: Verminfall

Alternativna imena:

Shardpunk: Verminfall je zanimiv RPG v nenavadnem slogu. Grafika v igri je slikovita, poenostavljena, vendar to ne preprečuje, da bi bila igra zanimiva. Glasovna igra je visoke kakovosti, glasba je energična, verjetno boste želeli dopolniti svojo glasbeno knjižnico z nekaj skladbami.

Zaplet igre je fascinanten in nenavaden. Gre za svet, v katerem je bil uničujoč konflikt. Skupaj z ekipo somišljenikov boste morali pobegniti tako, da se prebijete skozi bitke iz od vojne razdejanega mesta. Večina civilnega prebivalstva je bila uničena. Ne boste se soočili z ljudmi, ampak z ogromnimi mutiranimi podganami in drugimi paraziti, nekateri oboroženi s smrtonosnim orožjem.

Razvijalci so poskrbeli, da so igri ponudili kratko in razumljivo vadnico. Ko se boste naučili upravljati, boste na poti do odrešitve našli veliko težav.

Raziščite območje vzdolž poti napredka

  • Zbirajte orožje in zaloge
  • Poiščite in pomagajte preživelim
  • Uničite majhne enote sovražnikov, ki jih srečate
  • Izberite ekipo borcev, ki bodo odlično dopolnjevali sposobnosti drug drugega
  • Iščite zavetišča, kjer bi lahko ostali za počitek

Vzdušje v svetu, v katerega vstopate, je turobno in ne bo se lahko boriti za preživetje. Poskusi izpolniti zgoraj navedene predmete in imel boš priložnost priti do finala.

Bolje je, da se premikate hitro in ne izgubljate časa zaman. Sovražna drhal vam sledi, v trku s katero bo umrla vaša mala vojska. Vendar ne hitite preveč, poiščite lokacije v bližini termonuklearnih reaktorjev, kjer lahko postavite začasen tabor in se spočijete, preden greste naprej. Majhni odmori vam bodo omogočili, da ohladite in popravite orožje, izdelano s pomočjo svetovnih tehnologij v slogu steampunk.

Bitke v igri potekajo v poteznem načinu. Vaši bojevniki in sovražne pošasti delujejo izmenično. Preučite prednosti in slabosti svojih borcev in to upoštevajte pri izbiri sestave ekipe.

Če želite napredovati naprej, morate obnoviti vire, vendar njihovo iskanje zahteva čas in omogoča zasledovalcem, da se približajo. Igranje Shardpunk: Verminfall ne bo lahko, saj boste morali nenehno najti ravnovesje med hitrostjo gibanja in dopolnjevanjem zalog.

Z napredovanjem se bo težavnost povečevala. Zaloge hrane, ki jih lahko najdete, se lahko pokvarijo, sovražniki, ki jih srečate, pa bodo postajali čedalje močnejši. Če želite priti iz mesta in preživeti, morate iti skozi tri nevarna območja. Toda to je skoraj samomorilna misija, ki je ne bo kos vsem. Prvič vam ne bo uspelo priti skozi. Vendar ne bodite malodušni, vsak nov poskus vas bo okrepil in vas pripravil na prihajajoče težave.

Shardpunk: Verminfall brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite tako, da obiščete portal Steam ali pa si ogledate uradno spletno stran razvijalcev.

Namestite igro in začnite igrati zdaj, da se potopite v ozračje mračne brezupnosti sveta na robu smrti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more