Zaznamki

Shadowrun Returns

Alternativna imena: Shadowrun Returns

Shadowrun Vrne-taktično vloga-igranje računalniških iger v žanru domišljije in cyberpunk. Neodvisni Harebrained sheme za podjetja, ki je razvita in izdana v svetovno igračo, ji je dal še eno življenje. Kot v prvotni različici igre Shadowrun Vračilo deloval kot malo za igro vlog krovu. In leta 2013 rodila, ne le za Microsoft Windows, Mac OS X in Linux, ampak tudi za tablete. Igre za Shadowrun Vrne android in Shadowrun Vrne pc, nobenih razlik. To isto igro.

Ko ste že prepolno željo, da igrajo to igro, se lahko premaknete na iskanje lokacij, kjer si lahko prenesete igro Shadowrun donose. Če želite to narediti, za ogled potrebujete Javascript na vašem računalniku samo določene potrebne programske opreme. In igra je vaša.

Igra Shadowrun Vrne začnete igrati po izbiri spola, rase in razreda vašega značaja. Race. Kot rezultat, ni veliko vpliva na vaše sposobnosti. Ampak razred, čeprav je mogoče, in gospodična, ampak ko imaš izbiro prihodnjega konfiguracijo vaše statistiki v igri. Igra Shadowrun Returns predstavil šest razredov:

• Street Samurai;

• Mag;

• Decker;

• Shaman;

• Monter;

• Battle Adept.

Street Samurai - najboljši bojevnik in uporablja najboljše orožje. Lahko razorožiti sovražnika.

Mage - predstavniki z magičnimi sposobnostmi. So branje knjigo avro drugih, celo skozi stene. Lahko zaseže značilnosti drugih znakov.

Decker - vrsta hekerji. Kramp, kradejo informacije, razkrivajo sistem vrat - to velja vse, kar je povezano z Matrico.

Shaman - pokličite duhove. Ko je potrebno - samo naredi Totem in spodbuja določeno duha. Če nimate izračunati moč, lahko duh obrne proti klicatelja.

RIGGER - manipulira brezpilotna letala za izvidovanje in ognjene podpore.

Combat Adept - bolje kot samo borilnih veščin. Kljub temu, da imajo čarobno. To je enostavno za napad na več ciljev hkrati.

Game predstavila pred vami je mešanica magije in tehnologije. Tukaj je čudovito vilini, Orke in podobno, vendar imajo videz popolnoma drugačna. Nekaj ​​podobnega punkerji v tej igri pripada žanru cyberpunk.

Dobiš v vesolju Shadowrun leta 2054. Vi - Shadow Runner - plačanec. V zadnjem času ste, kot da ni srečen v življenju, potem pa boste prejeli pismo od starega prijatelja, ki je umrl in s prošnjo za pomoč pri iskanju njegovega morilca. Ne morete zamuditi to priložnost, da boj! In stopijo na pot teči mesto. V prisotnosti vas vsi potrebni orožja so. In to nekako ni odvisna od tvojega razreda. Ste lahko elf s pištolo.

Glede na inteligenco sovražnikov, potem je seveda preprost. Ker so neumni, ni sprožil nazaj in dati enostavno ubiti.

Vendar je grafika v igri je super. Glasbena spremljava je malo mračno, vendar kljub temu ne odvrnejo od glavne stvari. Za igro je bil posebej sestavljen skladatelji.

Po branju pregled lahko ogledate video in Shadowrun Returns lahko začnete igranja. Vaš prijatelj se čaka na vašo pomoč. Boš igral dobro!