Zaznamki

Senčne neveste

Alternativna imena: Mračne neveste

Shadow Brides - ekipa nevest bo rešila svet pred zlom

Shadow Brides RPG igra z elementi strategije. Razvijalci so studio Laura Games, ki je danes edini projekt. Je vredno naše pozornosti? Ustvarjalci so se potrudili. Čeprav zaplet ni nov in je mehanika igre že dolgo znana. Pritegne pa nas velika izbira junakov različnih sposobnosti in veščin, edinstvenih junakov, ki niso kopirani iz drugih iger, in sicer junaki neveste. Celoten vaš bojni vod bo sestavljen iz nevest. Da, da, nisi slišal. To je vrhunec igre in s tem tudi ime. Sama igra se je izkazala z veliko funkcionalnosti in možnostmi - le malo. Vse značilnosti igre so jedrnate in se med seboj dopolnjujejo, poleg tega pa je nekaj posebnosti. Ampak najprej stvari.

Značilnosti igre

Ustvarjalci vztrajajo, da je to čista RPG. Rekli bi pa, da ima tudi strateške elemente. Na primer, morate razmisliti o svoji ekipi in junake sprožiti v boj v določenem vrstnem redu, jih združiti in upoštevati tudi spretnosti. Vaš glavni lik, lord, se sprva pojavi na bojišču. Polje je sestavljeno iz celic "tri po tri". Vsak od njih lahko sprejme eno nevesto. Namestitev neveste stane igralne točke, ki se sčasoma kopičijo. Na začetku boste imeli 20 točk - uporabite jih pametno.

Vsaka od nevest ima svojo redkost in stroške namestitve. Skupno lahko v bitki uporabite do 8 nevest, med katerimi lahko izbirate do 4 naenkrat. Izravnajte jih in jih opremite z najboljšo opremo ter ne pozabite na slavnost. Več zvezdic ima junak, večjo škodo naredi in ima večjo zmogljivost. Povlecite neveste s čakalne liste na bojišče in jih tako sprožite v boj. Boj je potezen, vendar se vsi borijo samodejno. Omogočite lahko tudi samodejno umeščanje borcev, vendar v težkih bitkah to ni najboljša rešitev.

Shadow Brides na osebnem računalniku je poln ton ječ in vseh vrst ječ, tako PVP kot PVE. Z drugimi besedami, borite se z resničnimi igralci ali igralnimi liki. Glavna kampanja je na primer sestavljena iz številnih delov z različnimi temami in zgodbami. Spoznali boste vampirje, volkodlake, vse vrste duhov in demonov. Seveda jih moraš premagati - navsezadnje je to pot junaka!

Zanimiv del igre je interakcija z vašimi nevestami. Izberite svojega ljubljenčka in jo razvajajte:

  • darila
  • preživljanje časa skupaj
  • najboljša oprema
  • zvezdica povečanje
  • nove obleke
  • zbirka odkritih fotografij

Vse te funkcije se odklenejo s premagovanjem igre. Nekateri igralci se pritožujejo zaradi dolge vadnice. Toda to bo le poenostavilo nadaljnjo igro in predstavilo vse tankosti igranja. Zato bodite potrpežljivi na samem začetku in v nekaj dneh boste postali najmočnejši gospodar z najbolj vročimi nevestami.

Prenos Shadow Brides na PC je precej enostaven. Čeprav je bila igra razvita za mobilne naprave, jo lahko enostavno igrate na računalniku ali prenosniku. Preprosto namestite katerega koli od razpoložljivih androidnih emulatorjev in uživajte v bitkah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more