Zaznamki

Sphere

Alternativna imena: Sfera spletu

Online Game Sphere - zasvojenost igra, ki je ustvaril domače razvijalce. To lahko razumno tekmovanje te vrste MMORPG iger.

Vsakdo ve, da je nekaj domačih igre pohvali dobre kakovosti, vendar pa lahko rečemo, da na spletu je igra Sphere izjema kot pravilo. Prva tekma se je vrnil leta 2003, vendar je kljub svoji starosti, igra še naprej raste in pritegnili več in več novih igralcev. Sprva igrajo igre na spletu Sphere lahko samo strošek. Cena za uporabo v igri je bilo 5 let. je mesec. Vendar precej veliko časa na spletu Sphere je popolnoma brezplačno, kar še dodatno pritegnilo k njej še več uporabnikov.

Pridružite se v igri Sphere gre skozi običajno za tovrstne igre, sheme. Prva stvar - je ustvariti profil na spletni strani igre. Morate vnesti uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Področje registracije zahteva tudi namestitev igre odjemalca, ki ga lahko prenesete s spletne strani. Kot lahko vidite, spletna registracija Področje zajema vse malo časa, ki ga zapuščajo za igro.

Ko opravili postopek registracije, lahko nadaljujete neposredno z igro. Glede na zgodovino, je bil svet ustvarjen v igri po dolgih spremenljivih z starodavne indijske rokopisu z manter doživeli, da ustvarite različne iluzornih vesolja, ki je Področje. Sprva je bil odstranjen iz pergamenta Indije v 1203, nato pa veliko časa preživel v bizantinski knjižnici, iz katere je padla v roke njegovega brata Batiz. Leta 1348 je Evropo prizadelo strašno nesrečo - epidemijo Kuga. Kot pribežališče pred strašno bolezen, Batis brat odločil, da ustvarite vzporedni svet sreče. Ampak ustvariti je treba, da je bil mantre bralec v popolni spokojnosti, ki ne delajo, ker so menihi zasnovan tako, da gorijo krivoverna Batiz. Prav zaradi tega, da se namesto načrtovanih svetovne Sreča je bila pomotoma ustvaril svet bedo, v kateri neskončno število različnih pošasti, čas gre hitreje, 12-krat, in vsakih 666 let, pa je popolno uničenje. Zaradi tega je v zadnjih svetov so se začeli preveč raznolike nesreč in katastrof. Nato na vrhu, ki so bile med zunanjim svetom in Sphere izgubila.

Ujeti v povsem drugačnem okolju, ljudje postopoma začel dvoriti svet, se je začela oblikovati mesto in državo. Zdi se, da vse gre dobro, potem pa kot čas je šel naprej, in ura uničenje sveta, in sem moral nekaj storiti. Seveda poskušali rešiti svet lahko za vsakega igralca.

Na področju lahko igrajo na šestih celinah. Hyperion - je največji otok, Helios - manjši otok, ločen od njega kasneje še ena celina, ki se imenuje Rhodes. Leon - najmlajši celina, kar vse kasneje ločila od glavnega telesa in v bistvu otok. Preostali dve celini - to PHOEBUS in Haron, ki so sicer svetlo in temno. Charon služi tudi kot zapor za prestopnike. Preko celin so različne ključavnice, ki v večini primerov pripadajo različnim klanom. Igrajte igro na spletu, je veliko lažje, v nekem delu klana. Ena na tem svetu ni enostavno! Na splošno Sphere spletno igro, ki je temeljila predvsem na inter-klan boja, ni v vojni z strašne pošasti.

Za razliko od večine iger, je izbira razredni značaj izvede postopoma v kratkem igri. Glavna dejavnost igre je bitka, zato je malo verjetno, igra bo zelo miroljubni igralci. Področje potrebujete za igranje v eni izmed 14 različnih specialitet. Lik ima samo dva parametre - naslov in čarobno moč. Charge izkušnja je samo za zmago nad sovražniki v bitki.

Dokaj dobro grafiko v igri, še posebej rad poudaril, je podrobno znakov. Kakovost tekstura še daleč od želenega, vendar je tako majhna velikost igralne stranko, je povsem sprejemljiva. Gostje v igri, skoraj vsi zelo podobni in monotono, je očitno, da razvijalci niso izrecno stavil na njih.
Tako imamo zelo zanimivo igro, še posebej za klan bitk in bojev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more