Zaznamki

Salem

Alternativna imena: Salem, Salem

Salem na spletu - brezplačna multiplayer stranka igra s strategijo elementov po vrsti peskovniku razvitih. Švedski studijski projekt ustvaril Seatribe, in je založnik Paradox Interactive. V igri svetu jasno čutiti poudarek na zgodovini. Ukrep se razvije v 17. stoletju. Preverite, da je New England naseljencev iz Anglije. Uporabniki bodo morali delovati kot eno njihovo. Vsak naseljenec je za nakup hiše, da vzpostavijo svoje lastne ozemlje, da skrbijo za pridobivanje sredstev, vzpostaviti odnose z drugimi igralci naučijo, da se uniči različna bitja, ki dobijo pod nogami, in poskuša, da vas boli, in zagotoviti, da se prehrana in ostalo so pravočasno . Brez posebnih potreb ne bi napadel svoje sosede, saj so lahko močnejši od tebe, in vam življenje dvakrat ne bo nihče. Ko ste prehitela smrt, potem je to konec. Če si potem želijo še naprej igrati Salem, boste morali začeti iz nič z novim junakom. Zato bodite zmerno skromna, zmerno pustolovski, zmerno ambiciozen - in da bodo ustvarili boljšo prihodnost!

Če se želite vrniti v svet domišljije, morate prenesti in namestiti Salem igre odjemalca na osebnem računalniku. Toda preden bomo izkoristiti to, kar potrebujete, da ustvarite račun. Salem registrirati - to je, da izpolnite poseben obrazec s temi področji: uporabniško ime in geslo (v naslednjem spet črte), e-poštni naslov. Skratka, označite kot in potrdi sprejem uporabniškim dogovorom in željo, da pridobi uporabno novice. Kot je za sistemske zahteve, so zelo razumni in ne bo ovira. Skoraj vsakdo lahko uživajo igranja, ki uporabljajo računalnik vsaj povprečno konfiguracijo.

Kje začeti igrati v Salemu? Najprej morate v svojem domu. Če želite, da vaš dom, morate najprej za izvedbo naročila, na terenu. Po tem, bi morali razmišljati o virih, poleg tega pa pridobijo orodja. Slednje lahko bodisi kupili ali zvijača. Seveda, vse to traja nekaj časa, tako da ne mislim, da bo vse v redu. Če želite to narediti, trdo delati za več dni. Ampak potem je lepo, da uživa sadove svojega dela! Domov - kraj, kjer se lahko sprostite in počitek po dolgem potovanju čez ogromne lokacij igralnih. Mimogrede, vse, kar je izven svoje premoženje ali premoženje, ki drugim uporabnikom ali nevtralno Mesto Bostonu, ali pa samo pustinji, kjer mrgoli vseh vrst prosto živečih živali. Moraš biti nenehno na preži, če si resnično življenje drago.

Omenjeni varno območje, imenovano Boston imate možnost, da komunicirajo in trgovino z drugimi igralci. V principu je platforma, ustvarjena za družbene odnose. Toda, ko smo se odločili, da se sprehaja skozi drugo mesto, lahko pričakuje ničesar - pred napadom agresivnih zveri napadom igralce. Kot je za spopade med igralci, tukaj je nekaj pravil. Tako je igralec, ki nenehno daje takih norčij bo prej ali slej treba kaznovati. V tem primeru bi dobil črno piko, in potem, ko bo situacija prišel, ko bo družba izpolnila in maščeval lopov. Obstaja pa še ena točka, ki bi morali vedeti - z uporabo magije. Magic - dobra stvar, vendar le v okviru možnega. Če se preveč odnesejo, da lahko shlopotat zelo črno piko in postanejo predmet lova jezni ventilatorji pravičnost.

Na splošno, v svojem bistvu igra Salem - stalen razvoj. V bistvu, kaj se dogaja, je zelo resnična in naravna. Si zgraditi, proizvedena za ta material, in nato poskusite izboljšati in razširiti življenjski prostor kopičijo uporabne vire začne trgovinske odnose z namenom, da sklenejo donosnih poslov in občutek na koncu, smo tu naselili udobno in varno. Torej, pojdite na vaš cilj tudi v majhnih korakih, medtem ko obupano zaščitijo svoje premoženje v primeru pojavi potreba. Vse, kar ste se ukvarjajo, zanimivo in prijetno, tako da je ta igra je odličen način, da se odcepijo. Samo poskusi - ne želijo, da pridejo off!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more